Ελεφαντάκι που διασκέδαζε τουρίστες καταρρέει μετά από ώρες ταλαιπωρίας (Video)

Ελεφαντάκι που διασκέδαζε τουρίστες καταρρέει μετά από ώρες ταλαιπωρίας  (Video)

Καρδιές σπάει ένα βίντεο με πρωταγωνιστές ελέφαντες που προέρχεται από την Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως τα ευγενή τετράποδα αναγκάζονται να ζουν και να δουλεύουν σκληρά προκειμένου να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους μεταφέροντας και διασκεδάζοντας τουρίστες.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που πραγματικά σπάει καρδιές και δείχνει ένα ψήγμα της κακομεταχείρισης που υφίστανται.

Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, ένα μικρό ελεφαντάκι, ηλικίας μικρότερης του ενός έτους, δεν άντεξε την κούραση και «κατέρρευσε». Το βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή κατά την οποία το ελεφαντάκι, που είναι δεμένο με σχοινί με έναν μεγαλύτερο ελέφαντα, εμφανώς ταλαιπωρημένο ζητά λίγες στιγμές ξεκούρασης. Έτσι, κάθεται στον δρόμο προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου που αναφέρει «είναι πολύ κουρασμένο».

Σύμφωνα με τη Mirror το βίντεο προέρχεται από το Nong Nooch Tropical Garden της Ταϊλάνδης ενώ η θερμοκρασία άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η τουρίστρια που κατέγραψε τη στιγμή είπε: «Ήταν πολλά ακόμα μωρά ελέφαντες δεμένα με τις μητέρες τους και περπατούσαν τριγύρω με τουρίστες στις πλάτες τους κάτω από τον καυτό ήλιο ενώ (σ.σ. οι ελέφαντες) υποφέρουν».

Πηγές: Daily Mail, Sun, Mirror, UNILAD

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter