Ελέγχθηκε ο παγιδευμένος φάκελος πριν φτάσει στον Λουκά Παπαδήμο;

Ελέγχθηκε ο παγιδευμένος φάκελος πριν φτάσει στον Λουκά Παπαδήμο;

Με πολλή προσοχή εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να δώσει απαντήσεις, μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε σχετικά με την αλληλογραφία του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, μετά την έκρηξη παγιδευμένου φακέλου, το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγχυση δημιουργήθηκε μετά την κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών της φρουράς του κ. Παπαδήμου, ο οποίος έχει καταθέσει, πως το πρωί της Πέμπτης, όταν παρέλαβε από το σπίτι του τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, πήρε και τέσσερις φακέλους του, όπως προβλέπει η διαδικασία, για να ελεγχθούν στα ειδικά μηχανήματα της Βουλής.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού άφησαν τον κ. Παπαδήμο στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ίδιος μετέφερε τους φακέλους στην Βουλή με την μοτοσικλέτα του και τους παρέδωσε για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray, στο φυλάκιο, δίπλα στην κεντρική είσοδο. Λίγα λεπτά αργότερα, του επέστρεψαν την αλληλογραφία, με την οποία πήγε και πάλι στην ΤτΕ, όπου την παρέδωσε στον κ. Παπαδήμο.

Ο φρούραρχος της Βουλής ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μια πάγια διαδικασία που δεν έχει ακολουθηθεί. Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, η Αντιτρομοκρατική ζήτησε και έχει στην διάθεση της τα βίντεο από τις κάμερες της Βουλής, καθώς και τα στοιχεία από το μηχάνημα των ακτίνων, το οποίο καταγράφει ό,τι περνάει από εκεί.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση για το αποτέλεσμα της έρευνας, αλλά όπως έγινε γνωστό, αυτό θα ξεκαθαριστεί σύντομα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter