Έλενα Ακρίτα για «θεωρίες συνωμοσίας»: Ο επαναστατικός οίστρος της κάθε Πασιονάριας του καναπέ

Έλενα Ακρίτα για «θεωρίες συνωμοσίας»: Ο επαναστατικός οίστρος της κάθε Πασιονάριας του καναπέ

Με μια ανάρτηση αρκετά «δυναμική» και καυστική η Έλενα Ακρίτα απαντά στα σενάρια συνωμοσίας για τις μάσκες και την πανδημία του κορονοϊού. 

«Έλα που σας έπιασε ο επαναστατικός οίστρος και δεν κρατιέστε. Λες και πριν τη μάσκα ήσασταν όλοι με υψωμένη τη γροθιά» σημειώνει μεταξύ άλλων στο facebook, συμπληρώνοντας: 

«Και βέβαια θα φοράς μάσκα και βέβαια θα πληρώσεις πρόστιμο – αρκετά φέρετρα είδαμε στην γειτόνισσα Ιταλία.»

Διαβάστε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Επειδή σαν πολλά μάς τα ‘πατε μερικοί περί ‘τρομολαγνείας’. Όποιος θεωρεί ότι η μάσκα είναι συνωμοσία του Μπιλ Γκειτς κι ενός κουμπάρου του που φτιάχνει μάσκες στο Δήλεσι, να μην τον κρατάμε άλλο. Έλα που σας έπιασε ο επαναστατικός οίστρος και δεν κρατιέστε. Λες και πριν τη μάσκα ήσασταν όλοι με υψωμένη τη γροθιά.

Εμεις λοιπόν και με μάσκα μιλάμε και με μάσκα διαδηλώνουμε και με μάσκα διεκδικούμε και φωνάζουμε και κανένας κερατάς δεν πρόκειται να μάς φιμώσει.

Και όχι τα πτώματα δεν είναι κούκλες.

Και όχι τα θύματα δεν είναι άνεργοι ηθοποιοί.

Και όχι φίλε δεν είναι δικαίωμα σου να με κολλήσεις, ούτε να με στείλεις στις ΜΕΘ που δεν υπάρχουν.

Δεν είναι δικαίωμα σου να μού πλασάρεις την ηλιθιότητα σου ως ‘διαμαρτυρία’, ούτε τον ψεκασμό σου ως ‘άποψη’. Και βέβαια θα φοράς μάσκα και βέβαια θα πληρώσεις πρόστιμο – αρκετά φέρετρα είδαμε στην γειτόνισσα Ιταλία.

Αν θες να μη φοράς κάτσε σπίτι σου. Εγώ που φοράω, θα βγω έξω, θα δω τους φίλους μου, θα πάω θέατρο και σινεμα και για φαγητό και για ποτό και γενικά όπου σέβονται τα μέτρα και τηρούν τις αποστάσεις. Και θα περάσω καλύτερα από σένα.

Άιντε με τον επαναστατικό οίστρο της κάθε Πασιοναριας του καναπέ εδώ μέσα

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157990281469177

Επειδή σαν πολλά μάς τα ‘πάτε μερικοί περί ‘τρομολαγνείας’. Όποιος θεωρεί ότι η μάσκα είναι συνωμοσία του Μπιλ Γκειτς κι…

Gepostet von Elena Akrita am Freitag, 7. August 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter