Έλενα Ακρίτα και Κώστας Βαξεβάνης στηρίζουν την επιλογή για το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Έλενα Ακρίτα και Κώστας Βαξεβάνης στηρίζουν την επιλογή για το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Μπορεί να θέλουν να επιβάλουν το παράλογο, να θέλουν να μας πείσουν πως είναι… «φασιστοκτόνοι», αντί της πραγματικότητας, αλλά τόσο τα γεγονότα όσο και οι μαρτυρίες τους διαψεύδουν.

Εξάλλου οι μόνοι που ενδέχεται να τους «πιστέψουν» είναι αυτοί που κλείνουν τ’αυτιά τους και τα μάτια τους.

Μετά το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» που χάλασε το παραμύθι της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Σαμαράς (και ο Μητσοτάκης)… οδήγησαν τη Χρυσή Αυγή στο δικαστήριο, ένα νέο πρωτοσέλιδο επισημαίνει αυτό που επιβεβαίωσε ο Αντώνης Ρουπακιώτης, τότε υπουργός Δικαιοσύνης.

Και ο Αντώνης Ρουπακιώτης είπε με θάρρος πως το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ήταν έτοιμο αλλά το σταμάτησε το Μέγαρο Μαξίμου δηλαδή ο τότε πρωθυπουργός (2013) Αντώνης Σαμαράς για να παραδώσει την επιμέλειά του στον ακροδεξιό Τάκη Μπαλτάκο!

Και το είπε ο υπουργός του!

Δύο σημαντικοί δημοσιογράφοι έρχονται και συμφωνούν τόσο με το πρωτοσέλιδο όσο και με τη θέση της εφημερίδας να μην αφήσει το ψέμα και τα fake news της ΝΔ, να κρύψουν την αλήθεια.

Ο Κώστας Βαξεβάνης σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει:

«Μπράβο στην @AvgiOnline που αντί να υποχωρήσει στο μπουλινγκ απαντά στοιχειοθετημένα και δημοσιογραφικά. Μα τόση αθωότητα οι επικριτές της;»

Την ίδια ώρα μια άλλη κυρία της δημοσιογραφίας η Έλενα Ακρίτα σημειώνει στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

Αντώνης Ρουπακιώτης: Είχαμε έτοιμο αντιρατσιστικό ν/σ ενώ η ΧΑ αλώνιζε αλλά ήρθε «στοπ» από το Μαξίμου, (Σαμαράς)

Θανάσης Καμπαγιάννης: Η υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας και η δίκη της Χρυσής Αυγής. Πράγματι, οι μάρτυρες προσήλθαν και κατέθεσαν. Όχι όμως όλοι. Το μοναδικό κόμμα που δεν προσήλθε στη διάρκεια της δίκης ήταν η Νέα Δημοκρατία. Ας μαζευτούν λοιπόν κάποιοι, γιατί δεν είμαστε λωτοφάγοι.

Γιατί αρκετά μάς τα ‘πάτε με το εξώφυλλο της Αυγής. Για να μη μιλήσουμε για άνω, κάτω, πέρα, δώθε πλατείες. Εφημερίδα “Η Αυγή”

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158155880559177

Αντώνης Ρουπακιώτης :
Είχαμε έτοιμο αντιρατσιστικό ν/σ ενώ η ΧΑ αλώνιζε αλλά ήρθε «στοπ» από το Μαξίμου,…

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 13. Oktober 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter