Έλενα Ακρίτα: Μπράβο κύριε Μπακογιάννη αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο!

Έλενα Ακρίτα: Μπράβο κύριε Μπακογιάννη αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο!

Η αλήθεια είναι πως η Αθήνα αλλάζει…

Μόνον που αλλάζει προς το χειρότερα κάτι που κανείς δεν περίμενε μετά από τόση κρίση και προβλήματα. Είχαμε πιστέψει πως πιάσαμε πάτο. 

Αυτό αναφέρει και η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook με αφορμή τις στρογγυλές ζαρντινιέρες που τοποθετήθηκαν στο Σύνταγμα…

Είναι αλήθεια πως κανείς δεν περίμενε το χειρότερο.

Σημειώνει μάλιστα: 

«Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας».

Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα:

Μπορεί να κόστισε 5.700 το ένα αλλά μην το βλέπετε έτσι, τελειωμένο να το δείτε. Θα βγαίνει από την τρύπα η Βλαχοπούλου να τραγουδάει η Αθήνα τη νύχτα τρελή ξελογιάστρα με την Χλόη Λιάσκου με μπικίνι και τα μπαλέτα του Δαλιανίδη. Μπράβο κύριε Μπακογιάννη, εκεί που πιστέψαμε ότι πιάσαμε τον πάτο με τις ζαρντινιέρες, βουλώσατε στόματα και μάς αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο.

Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας.

Διαβάστε επίσης: Ο Κώστας Μπακογιάννης, η ζαρντινιέρα και ο «άπιστος» ανάδοχος!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157878999454177&set=a.10151100911149177&type=3&theater

Μπορεί να κόστισε 5.700 το ένα αλλά μην το βλέπετε έτσι, τελειωμένο να το δείτε. Θα βγαίνει από την τρύπα η Βλαχοπούλου…

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 29. Juni 2020

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter