Έλενα Ακρίτα προς Γεωργιάδη: Μάθε βελονάκι…

Έλενα Ακρίτα προς Γεωργιάδη: Μάθε βελονάκι…

Ιδιαίτερα καυστική κατά του κατ ευφημισμόν υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη (που επενδύσεις πιάνει και κάρβουνo γίνονται) εμφανίζεται με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Αφορμή σχόλιο του Άδωνη Γεωργιάδη στο Twitter ο οποίος συνεχώς και ανεπιτυχώς προσπαθεί να αποδομήσει οποιονδήποτε του ασκεί κριτική.

Είχε γράψει ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεχνώντας ότι είναι υπουργός:

«Λοιπόν πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω, όχι ότι η κυρία έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, αλλά ότι θα το διαλαλούσε με τόση έπαρση σαν ένα κοινό ψώνιο. Δοξάστε την είναι η καλύτερη απ’ όλους και την λένε Έλενα Ακρίτα.» 

Και η Έλενα Ακρίτα απαντά: 

Αδωνι της καρδιας μου, καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το κείμενο μου στα Νέα για την κολλητή σου Σοφία Γιαννακά. Όμως, αντί να ασχολείσαι συνεχώς μαζί μου, βρες κάτι άλλο να περάσει η ώρα σου. Καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα. Βρες μια δημιουργική απασχόληση, οριγκάμι, ζαχαροπλαστική, βελονάκι, κάτι. Ή έστω πούλησε ξανά κανένα μάθημα της σχολης σου, από το επίσημο υπουργικό σου ακάουντ. Α, και προσπάθησε να ζήσεις χωρίς εμένα, είναι σκληρό το ξέρω, αλλά φύγε χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157788254184177

Αδωνι της καρδιας μου, καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το κείμενο μου στα Νέα για την κολλητή σου Σοφία Γιαννακά. Όμως, αντί…

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 31. Mai 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter