Έλενα Ακρίτα: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη μαζί με τον γιο της για τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την υιοθεσία

Έλενα Ακρίτα: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη μαζί με τον γιο της για τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την υιοθεσία

Άστραψε και βρόντηξε η Έλενα Ακρίτα και με το δίκιο της, βέβαια, σχετικά με τα fake news που αφορούν στην υιοθεσία του γιου της Παύλου Αρζόγλου.

Η δημοσιογράφος όλο αυτόν τον καιρό έχει δεχτεί αήθη πόλεμο σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο. Ψευδή και χυδαία δημοσιεύματα έχουν στοχοποιήσει την ίδια και το γιο της.

Η Έλενα Ακρίτα γνωστοποίησε πως θα ακολουθήσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου εξαντλώντας όλα τα μέσα που ο νόμος της δίνει.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση

«Η νόμιμη διαδικασία υιοθεσίας που ακολουθήθηκε ήταν η διακρατική υιοθεσία (Σύμβαση της Χάγης 29/5/1993), στην οποία συμμετείχε και η Πρεσβεία της χώρας γέννησης του παιδιού. Σε δεύτερο στάδιο, το κράτος διορίζει μια κοινωνική λειτουργό (το όνομα της είναι καταγεγραμμένο στα επίσημα πρακτικά) η οποία ύστερα από σειρά επισκέψεων στους υποψήφιους γονείς, εισηγείται την συνέχιση ή την διακοπή της υιοθεσίας. Έπειτα ειδικό δικαστήριο επικυρώνει την υιοθεσία – μια ολιγόλεπτη διαδικασία με παρόντες τους δυο υποψήφιους γονείς. Το παιδί πλέον καταγράφεται στα αρχεία του κράτους με τόπο γέννησης την χώρα υιοθεσίας, δηλαδή την Ελλάδα” αναφέρει και προσθέτει: Καμία άλλη δίκη δεν έγινε (και μάλιστα με μάρτυρες… ηθοποιούς) κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο θα κληθεί να το αποδείξει με ντοκουμέντα. Άλλωστε, τα δικαστικά αρχεία υπάρχουν και είναι στην διάθεση των πολιτών” προσθέτει η κα Ακρίτα και σε άλλο σημείο της ανάρτησης τονίζει πως η ίδια γνωρίζει τη βιολογική μητέρα του γιου της μόνο κατ’ όνομα , δεν την έχει συναντήσει ποτέ “κι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο θα πρέπει και να το αποδείξει στις δικαστικές αίθουσες. Επί προσωπικού, δεν θα απολογηθώ σε κανέναν επειδή υιοθέτησα ένα παιδί»!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter