Έλενα Κουντουρά: «Εκφοβίζουν την οικογένειά μου με την πολιτική κάλυψη του Γεωργιάδη»

Έλενα Κουντουρά: «Εκφοβίζουν την οικογένειά μου με την πολιτική κάλυψη του Γεωργιάδη»

Απάντηση για όλους και για όλα έδωσε από το βήμα της Βουλής η Έλενα Κουντουρά χαρακτηρίζοντας εμμέσως ηθικό αυτουργό για ο,τι συμβεί στην ίδια ή στην οικογένειά της λόγω των απειλών που δέχονται. Χαρακτήρισε δε «πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη» τη Συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθαρίζοντας ότι θα την υπερψηφίσει.

«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, που προέρχεται από έναν ακραίο χώρο, αντί να τοποθετείται στις ομιλίες του πολιτικά, έχει επιδοθεί σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου με εμμονή και με έχει στοχοποιήσει» είπε στην Ολομέλεια η υπουργός Τουρισμού και κατέθεσε στα πρακτικά τις σχετικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

«Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε το δικαίωμα και προσφέρει πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία να εκφοβίζουν την οικογένειά μου και εμένα. Να λαμβάνω φωτογραφίες νεκρών γυναικών και να δέχομαι απειλητικές κλήσεις και μηνύματα στο κινητό μου» επισήμανε όντας συναισθηματικά φορτισμένη και κατέθεσε -όπως είπε- αποδεικτικά στοιχεία.

Και συμπλήρωσε: «Αν συμβεί ο,τι στην οικογένειά μου και σε εμένα, ευθύνες δεν θα βαρύνουν μόνο τους δράστες αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς. Δεν υπέκυψα και δεν θα υποκύψω σε εκφοβισμούς και εκβιασμούς».

Απαντήσεις με παραλήπτη τον Π. Καμμένο

Σε σχέση με τις αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ στον πατέρα της, η κα Κουντουρά τόνισε ότι έχει υποστεί άθλιες και ανήθικες επιθέσεις για τον νεκρό πατέρα της.

Ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε πως από την πρώτη στιγμή είχε τοποθετηθεί υπέρ της εθνικής πρότασης που είχε αποτυπωθεί, το 2007, στις προγραμματικές δηλώσεις από τον Κ. Καραμανλή, η οποία και είχε την αποδοχή του ελληνικού λαού και των πολιτικών κομμάτων. «Θέση που η ΝΔ επανέλαβε ότι ισχύει στο ακέραιο το Γενάρη του 2018» είπε στηλιτεύοντας την αναδίπλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εξήγησε δε ότι οι όποιες επιφυλάξεις είχε διατυπώσει πριν έναν χρόνο αναφορικά με τη Συμφωνία παρακάμφθηκαν όταν αποσαφηνίστηκαν όλα τα επίμαχα σημεία. «Και αυτό το γνωστοποίησα τότε στην Κ.Ο. (σ.σ. των ΑΝΕΛ) και το επανέλαβα και στο επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο, τον Οκτώβριο, τονίζοντας το συνταγματικό μου δικαίωμα να ψηφίζω κατά συνείδηση» είπε δίνοντας μία ακόμα απάντηση στον Π. Καμμένο.

Είπε, επίσης, ότι η Συμφωνία «διευθετεί με τρόπο δίκαιο και βιώσιμο ένα πρόβλημα δεκαετιών και είναι πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη», ενώ συμπλήρωσε: «Η θετική ψήφος είναι η πραγματικά πατριωτική φράση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter