Ελένη Γερασιμίδου: Μείναμε 18 ώρες χωρίς ρεύμα, κάνω υπομονή παρότι είμαι διαβητική… Δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα» (video)

Ελένη Γερασιμίδου: Μείναμε 18 ώρες χωρίς ρεύμα, κάνω υπομονή παρότι είμαι διαβητική… Δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα» (video)

Μιλώντας, τηλεφωνικά, η Ελένη Γερασιμίδου στο Πρωινό κατήγγειλε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια και οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης, στην οποία διαμένει.

Όπως, αναφέρει η κυρία Γερασιμίδου, δεν έχει έρθει κανείς από τον δήμο Παλλήνης να τους βοηθήσει, ενώ δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα. Στην γειτονιά της ηθοποιού υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες που χρειάζονται, επειγόντως, βοήθεια καθώς και ηλικιωμένοι. Η ίδια είναι διαβητική και έμεινε χωρίς ρεύμα για 18 ώρες.

«Δεν πήρα για προσωπικό λόγο. Άτυπα εκπροσωπώ μια ολόκληρη γειτονιά. Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα -ξέρω ότι είστε φιλόξενοι- έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ περισσότερο από εμάς άλλοι άνθρωποι και το ξέρουμε και το ξέρετε κι εσείς. Μιλάμε για τη Νέα Παλλήνη, μια γειτονιά που δεν είναι στο κέντρο της Παλλήνης, αν και ο Γέρακας και όλος ο δήμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αλλά εγώ μιλάω για τη δική μας γειτονιά, λίγο πάνω από το Alex Pak. Δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες, μάλιστα με πήρε η μητέρα του κοριτσιού, υπάρχουν εδώ δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι που ξέμειναν από την πρώτη μέρα και φιλοξενούνται, ευτυχώς υπάρχει η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Οι άνθρωποι αυτοί μένουν εδώ αλλά χρειάζονται φάρμακα και αναγκάστηκε ο γιος με την πυροσβεστική και μετά τα πόδια κι έφερε το φάρμακο της μητέρα του. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε μέρα και με τα πόδια η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Μόνο ένας άνθρωπος από τον δήμο Παλλήνης απαντάει, ο δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στυλ Πατούλη που είχατε χθες και να είστε καλά… Όσο για την κατάσταση με την ηλεκτροδότηση, και αυτή παραμένει προβληματική. Μείναμε 18 ώρες χωρίς ρεύμα αλλά κάνω υπομονή παρότι είμαι διαβητική και κάποια στιγμή με έπιασε ένας πανικός αν μου συμβεί κάτι τι θα κάνω. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 χρονών είμαι κι εδώ είμαστε μία γειτονιά που έχουμε πάρα πολύ λίγους νέους ανθρώπους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter