Ελεονώρα Μελέτη: Έξαλλη με τον Snik – «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια» (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: Έξαλλη με τον Snik – «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια» (Video)

Οργή έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik, Chinchilla, καθώς οι στίχοι του περιέχουν χυδαίους χαρακτηρισμούς για τις γυναίκες, ενώ σε αυτούς αναφέρονται σεξουαλικές πράξεις και ναρκωτικά.

Μετά, και τις έντονες αντιδράσεις, ο τράπερ  έκανε μία ανάρτηση κατά των δημοσιογράφων, η οποία συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», με τους συντελεστές της να το έχουν πάρει προσωπικά και πως, όχι, αφού αποκαλεί τους δημοσιογράφους σκουπίδια.

Η Ελεονώρα Μελέτη, τοποθετήθηκε λέγοντας : «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά. Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter