Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα

Είχαν προσπαθήσει το μεσημέρι να εισβάλλουν στο Μέγαρο Μαξίμου

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 14 προσαχθέντες, μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας», οι οποίοι είχαν οδηγηθεί στην Κρατική Ασφάλεια, από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου προσπάθησαν να εισβάλουν το μεσημέρι και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δεν στοιχειοθετούνται σε βάρος τους αδικήματα, γι' αυτό μετά την εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τα 14 μέλη του «Ρουβίκωνα» είχαν κατεβεί την Ηρώδου Αττικού στη 1 μετά το μεσημέρι και ξαφνικά έτρεξαν προς το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τρία άτομα προσπάθησαν να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο, αλλά εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Άλλα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας πέταξαν στο σημείο φέιγ βολάν, με το σύνθημα «Όχι στα μνημόνια, παλιά και νέα». Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγή και των 14 μελών της οργάνωσης, που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από μερικές ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.