Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της.

Μετά την διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα σχετικά με το ζήτημα της προσωρινής της κράτησης , αφού είχε ολοκληρωθεί η απολογία της, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας έλυσε τη διαφωνία υπέρ του εισαγγελέα και με βούλευμα του έκρινε οτι η κατηγορούμενη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ., απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας μαζί του καθώς και παρακολούθησή της από ψυχολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια της υπόθεσης είχε την άποψη πως η καθηγήτρια έπρεπε να οδηγηθεί στις φυλακές καθώς κατά την κρίση της υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου.

Επισημαίνεται ότι από την προηγούμενη Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της η 35χρονη βρισκόταν σε κάτ’ οίκον περιορισμό μέχρι το Δικαστικό Συμβούλιο να ἀρει τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η ίδια η κατηγορουμένη στην απολογία της, είχε δηλώσει μετανιωμένη ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του μαθητή της και από τον ίδιο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter