Ελεύθερος με εγγύηση ο «Τάκης» που συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Ελεύθερος με εγγύηση ο «Τάκης» που συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο 48χρονος «Τάκης», ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μετά την απολογία του, κατέβαλε το ποσό και αφέθηκε ελεύθερος, με το συμβούλιο να αποφασίζει την παραπομπή του ή όχι, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Ο συνήγορός του Χρήστος Μαυρομάτης ανέφερε ότι ο πελάτης του ήρθε σκόπιμα από Λονδίνο για να απολογηθεί, εις γνώση του πώς θα συλληφθεί.

Το χρονικό

Η αστυνομία εντόπισε τον 48χρονο όταν κατέβηκε από την πτήση που έφτασε από το Λονδίνο, σύμφωνα με το lawandorder.gr. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως πριν από λίγες ημέρες και ειδικότερα στις 23 Ιανουαρίου είχε εκδοθεί σε βάρος του σχετικό έγγραφο απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο 48χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια του αεροδρομίου και εκεί διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν εις βάρος του δικογραφίες για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες, συμμορίες, αλλά και ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο συλληφθείς είχε στενή φιλική σχέση και συνεργαζόταν με τον Αλκέτ Ριζάι. Κατηγορείται για την έκρηξη που είχε γίνει το 2014 σε ένα smart κοντά στο αεροδρόμιο, στην οποία έχασε τη ζωή του ένας 35χρονος. Τότε, το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών είχε εντοπίσει υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από το κάθισμα του οδηγού με την πυροδότηση να γίνεται λίγο πριν ο 35χρονος φθάσει στο αεροδρόμιο.

Παράλληλα, κατηγορείται ότι εμπλέκεται και στην ένοπλη επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας το 2017, στην οποία σκοτώθηκε ένα άτομο και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. Ο «Τάκης» είχε συλληφθεί έπειτα από τυχαίο έλεγχο που έκαναν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαμίας σε τζιπ όπου επέβαινε ο ίδιος, καθώς και ο Ριζάι που βρισκόταν εκτός φυλακής με άδεια. Μετά τη σύλληψη του, ο 48χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης: «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Το παρελθόν του 48χρονου καταζητούμενου με τις Αρχές – Η σύνδεση με τον Αλκέτ Ριζάι

Συνελήφθη 48χρονος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ήταν καταζητούμενος για ανθρωποκτονία – Οι πρώτες πληροφορίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter