Ελεύθερος με κατ’ οίκον περιορισμό κατηγορούμενος για βιασμό στην Κω

Ελεύθερος με κατ’ οίκον περιορισμό κατηγορούμενος για βιασμό στην Κω

Την τοπική κοινωνία της Κω έχει συνταράξει η είδηση πως 25χρονος κάτοικος Κω φέρεται να βίασε μια ανήλικη κοπέλα 17 ετών, κάτοικο Γερμανίας.

Ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Δημοκρατική» αποκαλύπτει πως στις 13 Αυγούστου ο φερόμενος ως θύτης οδήγησε με δίκυκλο το θύμα σε απόμερη περιοχή, στο Ψαλίδι της Κω, όπου και συνευρέθησαν σεξουαλικά χωρίς τη συναίνεση του θύματος.

Στις 7.20 οι αστυνομικές αρχές της περιοχής εντόπισαν τον 25χρονο, ο οποίος παραδέχτηκε την σεξουαλική πράξη ωστόσο δήλωσε πως έγινε συναινετικά.

Ενώπιον της Ανακρίτριας αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζοντας πως από τις ιατροδικασιτικές εξετάσεις δεν έχουν προκύψει σημάδια που να συνηγορούν για άσκηση βίας (π.χ. μόλωπες σε καρπούς, χέρια, λαιμό).

Υπήρξε έτσι διαφωνία ανάμεσα στην απόφαση της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως, με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω να εισηγείται την προσωρινή του κράτηση και την Ανακρίτρια να εισηγείται το αντίθετο.

Τελικά ο φερόμενος ως δράστης αφέθηκε ελεύθερος με κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου επί της ανακύψασας διαφωνίας μεταξύ της Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας Κω

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter