Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της Βαλεντίν

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της Βαλεντίν

Περιοριστικούς όρους επέβαλε ο ανακριτής στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντιν, η οποία εστάλη στο εξωτερικό με πλαστά χαρτιά την ώρα που ο πατέρας κατήγγειλε την εξαφάνιση της.

Μετά την απολογία του, η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή, ο πατέρας της Βαλεντίν αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. «Δεν μπορούσα να μεγαλώσω το παιδί, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί», υποστήριξε στην απολογία του.

Ο πατέρας της Βαλεντίν κατηγορείται για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα που φέρεται να διέπραξε από κοινού με τον έναν από τους 8 συλληφθέντες για την υπόθεση της εφτάχρονης. Κατηγορείται ακόμα για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στην Γαλλία τον Μάρτιο του 2019 όπου και συνάντησε τη βιολογική μητέρα του εξαφανισμένου μέχρι χθες παιδιού.

Η μητέρα, πάντα κατά τους ισχυρισμούς του, του ζήτησε και κανόνισε τη μεταφορά του παιδιού στη Γαλλία.

Ο ίδιος συνόδευσε το παιδί στο αεροδρόμιο, το οποίο ταξίδεψε με νόμιμο έγγραφο στις 21 Δεκεμβρίου στη Γαλλία με συνοδό μια φίλη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter