Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο χειρουργός που κατηγορείται για «φακελάκι»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο χειρουργός που κατηγορείται για «φακελάκι»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο χειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία κατ´ εξακολούθηση μετά από καταγγελία καρκινοπαθούς ασθενούς.

Στον γιατρό που αρνείται τις κατηγορίες επιβλήθηκαν συγκεκριμένα οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και 20.000 ευρώ εγγύηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός συνελήφθη μετά την καταγγελία ασθενούς, ο οποίος διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και -κατά τις καταγγελίες του -του ζητήθηκε το πρώτο «φακελάκι» προκειμένου να γίνει το χειρουργείο του. Το δεύτερο φακελάκι φέρεται να το ζήτησε ο γιατρός για την επόμενη χειρουργική επέμβαση.

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και τον εξόργισε η συμπεριφορά του εν λόγω γιατρού.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο γιατρός επέδειξε αδιαφορία για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς και επιπλέον του ζήτησε ποσό 600 ευρώ, το οποίο «εκκρεμούσε» -κατά τον ίδιο- από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ενώ είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter