Ελεύθερος ο Σεμέδο με εγγύηση 10.000 ευρώ

Ελεύθερος ο Σεμέδο με εγγύηση 10.000 ευρώ
Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολογία του 27χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο και με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς περαιτέρω περιοριστικούς όρους.
Κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 27χρονος είπε «είμαι αθώος» και έδειξε στις κάμερες τα χέρια του που δεν είχαν χειροπέδες.
Η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο κράτησε περίπου 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε επίσης πως 17χρονη καταγγέλλουσα είχε αποκρύψει το νεαρό της ηλικίας της, δηλώνοντας ενήλικη.
Η δικηγόρος του 27χρονου Μαριζάννα Κίκιρη σε δήλωση της ανέφερε: 
«Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων.  Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».

 

Νωρίτερα  κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ αλλά και η μητέρα της.
Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter