«Ελευθέρωσε το φίλο σου!» - Το συγκινητικό σποτ Ελλήνων καλλιτεχνών για την απελευθέρωση των δελφινιών (Video)

Ένα ενημερωτικό σποτάκι στο οποίο συμμετέχουν γνωστοί και αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες που ζουν και πεθαίνουν τα δελφίνια σε κατάσταση αιχμαλωσίας.

Στη χώρα μας η νομοθεσία έχει απαγορέψει την έκθεση και συμμετοχή ζώων σε θεάματα όπως τα τσίρκο και τα θαλάσσια πάρκα. Η πρωτοβουλία έχει σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων μας σε θεάματα αντίστοιχα, είτε εντός της χώρας, είτε και εκτός στα ταξίδιά μας.

Αυτό το τηλεοπτικό σποτάκι αποτελεί μία ιδιωτική πρωτοβουλία που έγινε υπό την αιγίδα των Περιβαλλοντικών Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων: The Dolphin's Voice e.V. , iSea & Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος τις οποίες στηρίζουν επίσης πολλές ακόμη οργανώσεις, τόσο ελληνικές (ΕΚΠΑΖ, Π.Φ.Π.Ο, Αλκυόνη, Free & Real ) όσο και διεθνείς (Ric o Barry's Dolphins' project, Sea Shepherd Cove Guardians, Animalia, Oikeutta eläimille) και το αξιοσημείωτο είναι πως όλοι όσοι εργάστηκαν για την δημιουργία του, εργάστηκαν εθελοντικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.