Τρεις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο – Μπλακ άουτ στο νησί (Photos-Video)

Τρεις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο – Μπλακ άουτ στο νησί (Photos-Video)

Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο πολιτικό ελικόπτερο που στις 15:40 έπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι του Πόρου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο λίγο μετά την απογείωσή του, έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά, με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει γενικό μπλακ άουτ στο νησί του Πόρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από το «Ελ. Βενιζέλος» προς Γαλατά, ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε από την προσέγγιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην ΕΡΤ ότι όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα και ότι ο ίδιος, που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 700 μέτρων, είδε το ελικόπτερο να κάνει περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα, σημείωσε.


Στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων από το πολιτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε στις 15.43, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πεντάγωνο.

Χρήστης του twitter ανήρτησε φωτογραφία από το σημείο της συντριβής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter