Ελίνα Τζένγκο: Πήρα την υπηκοότητα πιο γρήγορα λόγω των επιδόσεων μου (Video)

Ελίνα Τζένγκο: Πήρα την υπηκοότητα πιο γρήγορα λόγω των επιδόσεων μου (Video)

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της ως το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει ως εκεί μίλησε η Ελίνα Τζένγκο.

Μιλώντας στην εκπομπή «The 2night show», η Ελίνα Τζένγκο δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην περιπέτεια της ίδιας και των δικών της για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας.

«Οι γονείς μου είναι από την Αλβανία κι εγώ έχω γεννηθεί στην Ελλάδα. Πήρα την υπηκοότητα πιο γρήγορα λόγω των επιδόσεων μου, αλλιώς θα καθυστερούσα περισσότερο να την πάρω. Για αυτόν το λόγο δεν μπορούσα να πάω να δω τον παππού μου και τη γιαγιά μου, που βρίσκονται στην Αλβανία. Αν πήγαινα, θα είχα θέμα και δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην Ελλάδα. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα, όταν πήρα ταυτότητα. Πήγα να τους δω», ανέφερε αρχικά, ενώ όσον αφορά τους γονείς της, είπε: «Εν μέρει το καταλαβαίνω που δεν θα αποκτήσουν οι γονείς μου την ελληνική υπηκοότητα αλλά όταν ένα παιδί γεννιέται στην Ελλάδα, πηγαίνει εδώ σχολείο, μαθαίνει τα ήθη κι έθιμα και τις παραδόσεις, είναι πολύ κρίμα. Μας στερούν τα όνειρα».

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε τις κάκιστες συνθήκες προπόνησης, αλλά και την έκπληξη αθλητριών από άλλες χώρες όταν τους έδειξε εικόνες από το στάδιο.

«Κάνω προπόνηση σε ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου χωρίς καν ταρτάν, ρίχνω το ακόντιο πάνω από τα σύρματα του γηπέδου και δεξιά έχει έναν γκρεμό. Στον τελευταίο αγώνα εδειξα στις αντίπαλες που προπονούμαι και έμειναν… κόκκαλο. Οταν στις μεγάλες πόλεις δεν έχουν εγκαταστάσεις, να περιμένουμε κάτι παραπάνω στην Καλλικράτεια;»

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter