Ελλάδα – Ελβετία απόψε στην πρεμιέρα του Eurobasket 2025. Όλα τα φώτα πέφτουν στο ΣΕΦ με την έναρξη της προσπάθειας της Εθνικής Γυναικών στο Group A.
Μεγάλος στόχος η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που εν πολλοίς περνά από απόψε, καθώς με νίκη επί της Ελβετίας η «γαλανόλευκη» θα κάνει ισχυρό βήμα για την παρουσία της στην επόμενη φάση, καθώς στον όμιλο έχει την πανίσχυρη Γαλλία και την Τουρκία.
Το τζάμπολ του ματς έχει οριστεί για τις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports Start και την ΕΡΤ 2.
Στις 17:30 θα διεξαχθεί το άλλο ματς του ομίλου (Γαλλία – Τουρκία).
Τη δωδεκάδα της ελληνικής ομάδας απαρτίζουν οι Ιωάννα Κριμίλη, Έλενα Μποσγανά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Βασιλική Λούκα, Άρτεμις Σπανού, Ελεάννα Χριστινάκη, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Ρόμπιν Παρκς, Αντιγόνη Χαριστανίδου, Μαριέλλα Φασούλα, Ρένια Καρλαύτη.
Διαβάστε σχετικά: Ενα Ευρωμπάσκετ με άρωμα γυναίκας: Τα φώτα του ΣΕΦ ανάβουν ξανά και η εθνική ανεβαίνει στη σκηνή