Ελλάς Ελλήνων χριστιανών και οικογενειαρχών

Ελλάς Ελλήνων χριστιανών και οικογενειαρχών

Η Ελλάδα πεθαίνει. Μας τίμησε με την αναφορά του στο δημογραφικό ο-δεν-ξέρω-πόσα-δισ.-έχω Ιλον Μασκ. Οι επιτετραμμένοι των εργοδοτών στο Μαξίμου προωθούν το επίδομα των εννιά ολόκληρων κατώτερων μισθών για τις νέες μητέρες. Απόδημοι ψηφοφόροι διατάζουν να κόψουμε την γκρίνια οι Ελληνες καλώντας σε γενική επιστράτευση για την άμεση λύση του δημογραφικού.

Γιατί να γκρινιάζουμε; Γιατί τα παιδιά μας αναζητούν έξω αξιοκρατία, καλύτερες συνθήκες δουλειάς και φυσικά μισθούς; Γιατί να τα στέλνουμε στα φροντιστήρια για να περάσουν στο πανεπιστήμιο και να πιάσουν την καλή με την αξία τους; Λάθος κάνουμε.

Τα παιδιά μας έπρεπε να τα γράφουμε από τη γέννα στη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ, ώστε να πέφτουν σαν τις ακρίδες στα κρατικά ταμεία για να γλείψουν κάνα κοκαλάκι από τις απευθείας αναθέσεις ή να ενταχτούν στον κομματικό στρατό των μετακλητών με την προσδοκία να γίνουν γραμματείς, φαρισαίοι και ευρωβουλευτές. Ειδάλλως θα εργάζονται δεκάωρα, θα μαζεύουν τις ελιές και αν δεν τα βγάζουν πέρα, θα πιάσουν δεύτερη δουλειά.

Στα παλιά χρόνια, τότε που ο καπιταλισμός καλουπώθηκε με τη σκλαβιά, οι αφέντες διάλεγαν δούλους ευσταλείς για επιβήτορες ώστε να διαιωνίσουν σκλάβους. Αντίστοιχες λύσεις δεν μπορεί να επιβληθούν στη σημερινή ελεύθερη αγορά, η οποία όμως μπορεί να προμοτάρει μια μαζική ψύχωση για την αξία της οικογένειας με pass και λιβάνια.

Ολα αυτά για να σωθεί η παρτίδα και όχι η πατρίδα. Οσοι ενδιαφέρονται πραγματικά δεν κάνουν τα Τέμπη ομαδικό τάφο, δεν περικόπτουν μέσω ΕΟΠΥΥ απαραίτητα φάρμακα, δεν μας κοιτούν σαν τον τοκογλύφο το πανωτόκι. Ενώ το ασφαλιστικό καταρρέει, οι συντάξεις θα είναι ψίχουλα, η δημοσιοποιημένη σύσταση ειδικών, κυβερνητικών και ευρωκρατών είναι να βάζουμε στην άκρη κάτι για την κακιά στιγμή… Τεκνοποιήστε γιατί βουλιάζουμε ή σαρώστε τους για να σωθούμε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter