«Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» σε συσκευασία Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» σε συσκευασία Κυριάκου Μητσοτάκη

Η εξέλιξη της ηγεσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πρωθυπουργίας του θα ήταν μια αστειότητα αν δεν έχει γίνει πλέον επικίνδυνη γυρίζοντας τη χώρα δεκαετίες πίσω, και κατά περίπτωση… αιώνες.

Γίνεται ακόμα αθλιότερη και επικίνδυνη όταν διασυνδέεται με αντίστοιχες ακροδεξιές φωνές στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά εκτός αυτής.

Η πατριδοκαπηλία που αφειδώς χρησιμοποίησε κατά την προεκλογική περίοδο και αποτέλεσε το εφαλτήριο για την άλωση της εξουσίας κακώς χαρακτηρίστηκε ως  απλό σκαλοπάτι. Η αλήθεια είναι πως ο άνθρωπος που περιλαμβάνει στο υπουργικό του συμβούλιο αντισημίτες υπουργούς, που βρέθηκαν κοντά σε ναζιστές της Χρυσής Αυγής στα συλλαλητήρια των μακεδονομάχων και εναγκαλίζεται συνεχώς την Εκκλησία έχοντας σύνθημα το «νόμος –τάξη και ασφάλεια» μαζί με τον τοξικό νεοφιλελευθερισμό του, εισάγει ξανά στη χώρα τα πρότυπα της χούντας και τερτίπια του Γκέμπελς.

Αποτυχημένος για τον λαό σε όλα τα μέτωπα, από την οικονομία έως την πανδημία αλλά και στα ίδια τα εθνικά θέματα, αρνούμενος να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί λατρεύει το υπερκέρδος των ιδιωτών και προτιμά να δίνει δισεκατομμύρια στα εξοπλιστικά προγράμματα, επιστρατεύει την προπαγάνδα που φτάνει τον γκεμπελισμό για να χειραγωγήσει τους ψηφοφόρους, ελπίζοντας πως θα τους ξεγελάσει και θα τους αποσπάσει την προσοχή και την ψήφο. Χρησιμοποιεί ακόμα και τα παιδιά για την προπαγάνδα του!

Αγοράζει μαχητικά αεροσκάφη και φρεγάτες ενώ παράλληλα προτιμά τις μυστικές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία και έχει υποχωρήσει σε όλα κρατώντας που και που τον μαχητικό λόγο προσπαθώντας να συγκρατήσει του «εθνικόφρονες» του κόμματός του.

Βαθιά στο μυαλό του δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Θα μπορούσαμε να τα μοιράσουμε όλα για να κερδίσει το μεγάλο κεφάλαιο, αλλά αυτά δεν λέγονται στο κοινό.

Αντίθετα την ώρα που η χώρα έχει 22.000 νεκρούς από την πανδημία, τα νοσοκομεία δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν, οι μισθοί είναι στα τάρταρα, η ακρίβεια τρώει το ελάχιστο εισόδημα των νοικοκυριών και το ρεύμα και η ενέργεια βρίσκεται στα ύψη, ενώ επιχειρεί να καταλύσει την ελευθερία του Τύπου, εκείνος ξεπουλά τη ΔΕΗ και αγοράζει πανάκριβα αεροσκάφη και φρεγάτες δισεκατομμυρίων.

Λεφτά υπάρχουν για να χρεωθεί η χώρα, για να χρεωθούν και τα δισέγγονά μας και να κερδίσουν οι χώρες παραγωγής, οι βιομηχανίες και οι μεσάζοντες. Και όταν λέμε μεσάζοντες, μπορείτε να φανταστείτε ό,τι θέλετε.

Την ώρα που η χώρα δεινοπαθεί, δεν ξέρει που βρίσκεται και ο κόσμος που θα σταθεί, προχωρά σε φανφάρες υποδοχής των Rafale, σηκώνει σημαίες, παιανίζει ύμνους και καλεί τους παπάδες να ευλογίσουν τα όπλα του θανάτου.

Γιατί, πρόκειται για όπλα! Κανείς δεν θυμάται τον Ιησού να τα ευλογεί. Το αντίθετο μάλιστα.

Χαμογελάει, πουλάει εθνικισμό και πατρδοκαπηλία και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους για τα κέρδη τους.

Οι ιερείς ραντίζουν με αγιασμό και λιβανίζουν τα αεροσκάφη και το προσωπικό. Προφανώς ο Ύψιστος έχει αδυναμία στα ελληνικά όπλα, έχει αδυναμία στην ελληνική σημαία και τον ελληνισμό.

Δεν εξηγείται αλλιώς: Ο Θεός έχει δείξει την προτίμησή του!

Σκοταδισμός και μεσαίωνας.

Ο Θεός ούτε βάζει το χέρι του για να φτιάξει όπλα, ούτε τα ευλογεί. Γιατί δεν θα ήταν Θεός!

Αυτά τα εφεύρουν κυβερνήσεις, καθεστώτα και Εκκλησίες για να διαιωνίσουν την εξουσία τους.

Γιατί, για να είμαστε δίκαιοι οι εικόνες αυτές δεν είναι μόνον μητσοτακικές εφαρμογές πατριδοκαπηλίας και χειραγώγησης των πιστών.

Τα ίδια κάνουν μια σειρά Εκκλησιών που θέλουν να είναι παρούσες παντού για τη διαιώνιση του σκοταδισμού…

Σημείωση: Το άρθρο δεν αφορά την πίστη του κάθε ανθρώπου σε μια ανώτερη ύπαρξη. Απολύτως σεβαστό. Αφορά τα καθεστώτα και τις Εκκλησίες τους που δεν διαφέρουν από Ανώνυμες Εταιρείας…

Ορθόδοξος ιερέας ευλογεί μπροστά από τον πύραυλο Soyuz στο ρωσικό κοσμοδρόμιο Baikonur, στο Καζακστάν, Τρίτη, Σεπτ. 24, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Ιερέας  της Ουκρανικής  Εκκλησίας, φορώντας με ειδική στολή που τον προστατεύει από τον κορονοϊό, μπαίνει σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου επειγόντων περιστατικών για να επισκεφτεί ασθενείς με COVID-19 στο Λβιβ της Δυτικής Ουκρανίας, Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021. (AP Photo/Evgeniy Maloletka)
Τελετή υποδοχής των πολεμικών αεροσκαφών RAFALE στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022. Ιερέας ευλογεί τα αεροσκάφη και τα πληρώματα. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter