Έλλειμμα πολιτικής ευθύνης

Έλλειμμα πολιτικής ευθύνης

Oταν η πραγματικότητα σε διαψεύδει τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν. 

Η επιμονή του υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή να πείσει ότι για την ταλαιπωρία των πολιτών στον προαστιακό και στα τρένα την ημέρα της απεργίας ευθύνονται –ως συνήθως– οι συνδικαλιστές δείχνει αδυναμία ανάληψης πολιτικής ευθύνης. Η πραγματικότητα είναι ότι η διοίκηση του ΟΣΕ ήταν ενημερωμένη και όφειλε να ενημερώσει και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Oμως τη διοίκηση του ΟΣΕ διόρισε ο Κ. Αχ. Καραμανλής, ενώ τους συνδικαλιστές όχι. Aσε που ο πρόεδρος του ΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος (πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) βοήθησε τη ΝΔ να κερδίσει την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας. Οι συνδικαλιστές, πάλι, όχι.

Του φορτώνουν την αποτυχία

Κακό, πολύ κακό είναι το κλίμα στο Μαξίμου για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα.

Το Μαξίμου έχει σπέσιαλ ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην Αγία Παρασκευή – βλέπετε, οι δημοσιογράφοι, ειδικά όταν συνδέονται με κοινή πολιτική καταγωγή, λένε πολλά. Γνωρίζουν για παράδειγμα ότι ο Κ. Ζούλας σχολιάζει με συγκαταβατικότητα και χαμόγελα τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής της Ολγας Τρέμη. Γνωρίζουν μέχρι και ότι αποφεύγει να μιλήσει για να μην εκθέσει την κυρία που ασκεί τέτοια επιρροή στον πρωθυπουργό ώστε να επιβάλει την εκπομπή στην ΕΡΤ. Ομως χρεώνουν στον Κ. Ζούλα την αποτυχία στην πρωινή εκπομπή. Αλλωστε και ο ίδιος ο διευθύνων δεν ξέρει τι να κάνει μαζί τους. «Πάρτε το πάνω σας» είναι η αόριστη συμβουλή του.

Και στην ούγια γράφει «Οικονόμου»!

Νομοσχέδιο για τα εγκαταλειμμένα, κενά και άγνωστων ιδιοκτητών κτίρια ακούω ότι ετοιμάζει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου. Για τον σκοπό αυτό με απόφαση του Δ. Οικονόμου συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Πρόεδρος στην ομάδα εργασίας διορίστηκε από τον Δ. Οικονόμου ένας μετακλητός συνεργάτης στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο συγκεκριμένος μετακλητός υπηρετεί στο ιδιαίτερο γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος. Οικονόμου σχεδιάζει, Οικονόμου οργανώνει, Οικονόμου νομοθετεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter