Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Έλληνες:Παγκόσμιοι πρωταθλητές στην κατανάλωση τυριού!

Ο David McCandless, από την ιστοσελίδα InformationIsBeautiful.net δημιούργησε ένα χάρτη που παρουσιάζει σε τι είναι πρώτη η κάθε χώρα. Οι Έλληνες κατέχουμε μια περίεργη πρωτιά….Καταναλώνουμε περισσότερο τυρί από όλους του άλλους λαούς.

Στη Ρουάντα υπάρχουν οι περισσότερες γυναίκες βουλευτές παγκοσμίως και η χώρα με τους περισσότερους καταναλωτές πίτσας είναι η Νορβηγία.

Τα δεδομένα για τα παραπάνω αποτελέσματα συγκεντρώθηκαν από πηγές όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη και διαχωρίστηκαν σε εννιά κατηγορίες (εμπόριο, ψυχολογία, οικολογία, γαστρονομία, οικονομία, καλοσύνη, ανθρωπισμός, τεχνολογία και κακά) και προσδόθηκαν σε κάθε κράτος ξεχωριστά. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι αξίες έχουν μετρηθεί με βάση είτε " το % του πληθυσμού των κρατών", είτε "κατά κεφαλή". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.