Ελληνικές εταιρείες μπαίνουν στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας

Ελληνικές εταιρείες μπαίνουν στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας

Μεγάλες προοπτικές για οικονομικές δραστηριότητες στη Βόρεια Μακεδονία άνοιξε η Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ η συνέχιση της στήριξης της συμφωνίας και από την κυβέρνηση της ΝΔ -όπως και της ευρωπαϊκής πορείας της γειτονικής χώρας – δίνει νέες ευκαιρίες για ελληνικές εταιρείες, ιδιαίτερα για εκείνες που βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα.

Τελευταία επέκταση είναι της εταιρείας MLS Innovation Inc. που ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας (δραστηριοποιείται ήδη στην Κύπρο, τη Σερβία, την Βουλγαρία και την Αλβανία).

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η έρευνα, ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η προώθηση ηλεκτρονικών συσκευών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Όπως αναφέρεται η MLS εισέρχεται στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας με το MLS Easy και τα MLS Smartphones και Tablets. Η MLS σε συνεργασία με την ARS Futura, θα συνεργαστεί με τους τοπικούς παρόχους της Βόρειας Μακεδονίας με αιχμή του δόρατος το MLS Easy.

Για τον πρώτο χρόνο (2020), η δραστηριοποίηση στην εν λόγω αγορά αναμένεται να αποδώσει έσοδα μεταξύ 500.000 και 1.000.000 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter