«Ελληνική προκλητικότητα στο Αιγαίο» στην οποία απαντά η Τουρκία βλέπει στενός συνεργάτης του Κυριάκου (Video)

«Ελληνική προκλητικότητα στο Αιγαίο» στην οποία απαντά η Τουρκία βλέπει στενός συνεργάτης του Κυριάκου (Video)

Σε μια άνευ προηγούμενου δήλωση που θέτει σε κίνδυνο την εθνική πολιτική για το Αιγαίο, προέβη ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που έχει τη θέση του αναπληρωτή εκπρόσπωπου τύπου.

H δήλωση σε τηλεοπτική συζήτηση του κ. Κυρανάκη δείχνει τον πανικό που διακατέχει τα στελέχη της οδού Πειραιώς. Πανικός που τους οδηγεί σε επικίνδυνες για τα εθνικά μας θέματα αμετροέπειες.

Κανονικά κάποιος θα έπρεπε να τους “τραβήξει” το αυτί αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για σωστή πολιτική αντιπαράθεση που δεν θίγει εθνικά συμφέροντα, στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη.

Δείτε τι είπε ο αναπληρωτής εκπροσώπος Τύπου της ΝΔ,  Κωνσταντίνος Κυρανάκης

«Όταν ο κ. Καμμένος, ο υπουργός σας, έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Αν δεν είμαστε λοιπόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζετε παιχνίδια στο Αιγαίο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρανάκης, υπονοώντας προφανώς ότι η Άγκυρα επεμβαίνει όπως επεμβαίνει τα ελληνικά χωρικά ύδατα επειδή την προκαλεί η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο υπουργός Άμυνας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter