Ελληνοκυπριακός Τύπος: Τα πρωτοσέλιδα για τις διαπραγματεύσεις στην Γενεύη

Ελληνοκυπριακός Τύπος: Τα πρωτοσέλιδα για τις διαπραγματεύσεις στην Γενεύη

Οι διαπραγματεύσεις Αναστασιάδη-Ακιντζί, οι οποίες συνεχίστηκαν χθες για δεύτερη μέρα, στη Γενεύη, κυριαρχούν και σήμερα στα πρωτοσέλιδα των ελληνοκυπριακών εφημερίδων.

Σήμερα είναι οι «ώρα για ασκήσεις επί χάρτου», σημειώνει ο «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», ότι θα γίνει το πρώτο βήμα για το εδαφικό σήμερα, αλλά δεν θα κατατεθούν οι τελικές θέσεις.

Σύμφωνα με τη «Χαραυγή» όλα είναι «ανοικτά» με το βλέμμα στην διάσκεψη, η οποία θα αρχίσει αύριο. Σε άλλο θέμα αναφέρεται ότι «η ειρήνη και η επανένωση δεν μπορούν να εμποδιστούν».

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» γράφει για «οργή» του προέδρου Αναστασιάδη για τη διαρροή εγγράφου. Προστίθεται ότι χθες συζητήθηκε η διακυβέρνηση και σήμερα έχουν σειρά το εδαφικό και οι χάρτες.

Ο «ΠΟΛΙΤΗΣ» εκτιμά ότι σήμερα στη Γενεύη είναι «η μεγάλη παρτίδα» και μέρα των αποφάσεων για Αναστασιάδη – Ακιντζί.

Σύμφωνα με τη «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» αναμένεται να «πέσουν» στο τραπέζι χάρτες» . Προστίθεται ότι δεν σημειώθηκε πρόοδος στη συζήτηση για τη διακυβέρνηση.

Η εβδομαδιαία «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» κάνει λόγο για «φως» στα οικονομικά της λύσης.

Τέλος η αγγλόφωνη Cyprus Mail αναφέρεται στη δεύτερη μέρα των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη, καθώς και στην απόφαση του προέδρου Αναστασιάδη να μην ξαναδώσει έγγραφα στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, μετά τη διαρροή εγγράφου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter