Ελληνοκύπριος αυτός που πέταξε την μπανανόφλουδα στον Ομπαμεγιάνγκ

Ελληνοκύπριος αυτός που πέταξε την μπανανόφλουδα στον Ομπαμεγιάνγκ

Ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η ταυτοποίηση του ανεγκέφαλου οπαδού που πέταξε μπανανόφλουδα στο ντέρμπι Αρσεναλ – Τότεναμ 4-2, στα πόδια του σκόρερ των «κανονιέρηδων» Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του Γκαμπονέζου άσου. Ο δράστης είναι Ελληνοκύπριος, ονομάζεται Αβέρωφ Παντελή, 57 ετών και πατέρας τριών παιδιών από το Νόριτς, είναι οδηγός φορτηγού και  οπαδός της Τότεναμ…

Οι κάμερες τον «έπιασαν» την ώρα που πέταξε την μπανανόφλουδα, η αστυνομία τον συνέλαβε και πλέον κινδυνεύει από τα ποινικά δικαστήρια όπου θα δικαστεί στις 18 του μήνα με αυστηρή τιμωρία. Εκτός αυτού η διοίκηση της Τότεναμ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τον δια βίου αποκλεισμό του από τα παιχνίδια της ομάδας.

Ο ίδιος ο Παντελή, μίλησε για το συμβάν και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι ρατσιστής. 100% δεν είμαι ρατσιστής. Ορκίζομαι στη ζωή των παιδιών μου ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι Ελληνοκύπριος και ζω στο Νόριτς. Απολογούμαι αν προσέβαλα τον οποιονδήποτε από τα δυο κλαμπ, ειδικά στην Τότεναμ. Ήταν τρελό αυτό που έκανα και δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Κατηγορήθηκα ότι πέταξα ένα αντικείμενο. Δεν κατηγορούμαι για ο,τιδήποτε ρατσιστικό. Η αστυνομία δέχτηκε ότι δεν ήταν κάτι ρατσιστικό. Έκανα ένα μεγάλο λάθος και ειλικρινά συγγνώμη. Χωρίς να το σκεφτώ, έπιασα τη μπανάνα και την πέταξα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν την πέταξα στους παίκτες. Είναι κάτι εκτός του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα την οποιαδήποτε ρατσιστική σύνδεση”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter