Ελληνική Ανατροπή: Νέος πολιτικός συνασπισμός με πρόεδρο τον Πάρι Κουρτζίδη

Ελληνική Ανατροπή: Νέος πολιτικός συνασπισμός με πρόεδρο τον Πάρι Κουρτζίδη

Επισήμως παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη ο νέος πολιτικός συνασπισμός υπό τον τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με πρόεδρο τον γνωστό δημοσιογράφο Πάρι Κουρτζίδη.

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  έχουν ήδη προσχωρήσει και συμμετέχουν το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» (του οποίου είναι και παραμένει εκλεγμένος πρόεδρος), τα «Λιοντάρια-Συνέργεια για την Ελλάδα» του Μιχάλη Χαραλαμπίδη (ιδρυτικό στέλεχος ΠΑΣΟΚ), ο πολιτικός συνασπισμός «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ» του Κώστα Ντάλιου (αποτελείται από το κόμμα ΛΕΥΚΟ και κοινωνικοπολιτικά κινήματα όπως το «Διεθνές Κίνημα Γυναικών», το Kίνημα «ΡΑΠΕΡ», το «Διεθνές Κίνημα ΑΜΕΑ», το Κίνημα των Ελλήνων Ομογενών, το Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ρομά, η «Διεθνής Ένωση Χρηστών Τηλεπικοινωνιών – Ένωση Οικοτεχνών-Χειροτεχνών, το «Κίνημα Πολιτών για την Ασφάλειά τους» και η «Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων»), καθώς και το «Κόμμα ΑΜΕΑ» του Ιωάννη Κοντογιάννη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

Στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» έχουν επίσης ενταχτεί και πολιτικές προσωπικότητες όπως για παράδειγμα από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, οι Χρόνης Δαμιανίδης (υποψήφιος βουλευτής Βέροιας), Ζωή Νασίκα (υποψήφια βουλευτής Λάρισας), Μαργαρίτα Αβραντίνη (υποψήφια βουλευτής Β’ Πειραιά), ο Χρήστος Αναστασίου. Επίσης, ο κ. Σοφοκλής Βλαστάρης, ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβητικών (ΕΛΟΔΙ) και πρόεδρος του Σωματείου Διαβητικών Νομού Σερρών, ενώ στους άτυπους συμβούλους του προέδρου του «ΕΛΑ», κ. Πάρι Κουρτζίδη, προστέθηκε μετά την επίσημη παρουσίαση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών φορτηγών κ. Απόστολος Κενανίδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter