ΕΛΠΕ: Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΕΛΠΕ: Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»(η « Εταιρεία»), ύστερα από απόφαση που έλαβε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του, συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, με μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης τη μεταβολή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, προτείνεται η τροποποίηση της επωνυμίας της Εταιρίας σε «HELLENiQENERGYA.E. Συμμετοχών» και του διακριτικού τίτλου της σε “HELLENiQ ENERGY HoldingsΑ.Ε.”, με ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

Τα αναγκαία έγγραφα  και οι λοιπές πληροφορίες για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι διαθέσιμα  στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (https://www.helpe.gr/investor-relations/shareholders-meetings/extraordinary-general-meeting/).

Η συνολική παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας, που θα σηματοδοτήσει και τυπικά την πλήρη μετάβαση του Ομίλου ΕΛΠΕ στη νέα εποχή της Ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter