ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 4,3% τον Σεπτέμβριο, στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία

Αύξηση 4,3% σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν 79,5% και οι εισπράξεις 14,3%.

Το εννεάμηνο πέρυσι, παρατηρείται μείωση 1,8% στους επισκέπτες των μουσείων και αύξηση 31,1% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και 6,2% στις εισπράξεις.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο 2016 μείωση των επισκεπτών κατά 5%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου παρουσίασε αύξηση 32,8% και οι εισπράξεις αυξήθηκαν 83,9%.

Το εννεάμηνο, παρατηρείται μείωση των επισκεπτών κατά 9,8% και αντίθετα αύξηση 21,7% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου και 65,6% των εισπράξεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.