ΕΛΤΑ: Αναμνηστική Σειρά γραμματοσήμων «80 χρόνια Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος»

ΕΛΤΑ: Αναμνηστική Σειρά γραμματοσήμων «80 χρόνια Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος»

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος ιδρύθηκε το έτος 1936 και μεριμνά για τον προγραμματισμό, τη διοργάνωση και την εκτέλεση του καθ’ όλου ιεραποστολικού, μορφωτικού, κατηχητικού και πολιτιστικού έργου της Εκκλησίας.

Ο Οργανισμός της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εορτάζει εφέτος 80 χρόνια προσφοράς στην πατρίδα μας και την οικουμένη, με αποκορύφωμα αυτής της επετείου την υποδοχή του ιερού σκηνώματος της πρώτης Χριστιανής αυτοκράτειρας Αγίας Ελένης της Ισαποστόλου και του Τιμίου Ξύλου από την πόλη της Βενετίας της Ιταλίας, με σύνθημα «αναδεικνύουμε την πνευματική ταυτότητα της Ευρώπης».

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τιμούν τα 80 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και συμμετέχουν στους επίσημους εορτασμούς της επετείου, με την έκδοση και κυκλοφορία της Αναμνηστικής Σειράς γραμματοσήμων «80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Η Σειρά θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου 2017 και η επίσημη παρουσίασή της θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, παρόντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.

Η έκδοση αποτελείται από ένα γραμματόσημο 35Χ45 mm σε φύλλα των 25 τεμαχίων, και ένα φεγιέ διαστάσεων 70Χ90 mm που περιλαμβάνει ένα γραμματόσημο διάστασης 35X45 mm.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ : Ανθούλα Λύγκα

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : Πολυχρωμία ( οffset )

ΕΚΤΥΠΩΣΗ : “VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Α.Ε. ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΔΙΑΘΕΣΗ : Το φεγιέ και το γραμματόσημο θα κυκλοφορήσουν στις 11 Μαΐου 2017 και θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρι 10 Μαϊου 2018, εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις Σειρές θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα μέχρι την απόσυρσή τους, εφόσον δεν εξαντληθούν νωρίτερα.

Κυκλοφορούν επίσης:

1.ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (5.000 τεμ.)

Έχουν επικολλημένο το γραμματόσημο και παράσταση σχετική με το θέμα της σειράς. Διατίθενται προς 1,50 € ανά τεμάχιο.

2. ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (5.000 τεμ.)

Έχουν επικολλημένο το φεγιέ και παράσταση σχετική με το θέμα της σειράς. Διατίθενται προς 3,10 € ανά τεμάχιο.

3. ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (τεμ. 3.500)

Διατίθενται προς 8,00 € ανά τεμάχιο

4. ΑΠΛΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΣΕΙΡΑΣ (τεμ. 1.000)

Διατίθεται προς 10,50 € ανά τεμάχιο. 

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ που θα αποσυρθούν στις 10 Μαΐου 2018.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένο το γραμματόσημο της σειράς ή το φεγιέ ή τo γραμματόσημο του φεγιέ.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter