Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Έλτον Τζον: «Ένα να ξέρεις είμαι ακόμα άρρωστος για σένα. Φύγε από δω»

Ο Έλτον Τζον θέλει το καλύτερο για τον προστατευόμενό του Εντ Σίραν και για το λόγο αυτό τον παρακολουθεί από κοντά. «Είμαι πανταχού παρών του είπα: Ένα να ξέρεις είμαι ακόμα άρρωστος για σένα. Φύγε από δω. Και έφυγε» δήλωσε ο Έλτον Τζον στο περιοδικό Rolling Stone μιλώντας για τη στενή σχέση που έχει με τον 26χρονο τραγουδιστή.

«Κι αυτός πήγε στην Άπω Ανατολή με τη φίλη του, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πήρε πολλά κιλά τρώγοντας και επέστρεψε. Ένα πράγμα του είχα πει πριν φύγει: Να μην πάρει βάρος, γιατί είναι πολύ επιρρεπής στο να πάρει κιλά, έτσι όπως είναι», εξήγησε ο 70χρονος Έλτον.

Παρά τις συμβουλές όμως που του έδωσε, ο Σίραν επέστρεψε από το ταξίδι του στο εξωτερικό με πολλά περισσότερα κιλά. «Γύρισε πίσω με μερικά παραπανίσια κιλά, αλλά θα τα χάσει για το επόμενό του άλμπουμ», είπε και πρόσθεσε: «Έφυγε για λίγο καιρό μακριά και ήταν γι αυτόν κάτι ξεχωριστό που έκανε για τον εαυτό του, για να ανανεώσει την ψυχή του».

Ωστόσο γενικά ο Έλτον Τζον είναι πολύ εντυπωσιασμένος με την καριέρα του Σίραν μέχρι στιγμή. «Ξεκίνησε να παίζει στα σαλόνια των ανθρώπων, να είναι μουσικός δρόμου, να κάνει όλα αυτά. Έχει πληρώσει το χρέος του. Και μόνο το γεγονός ότι είχε το κουράγιο να τραγουδήσει μπροστά σε 90 χιλιάδες ανθρώπους… μιλάμε για πολύ θάρρος. Παίζω εδώ και πολλά χρόνια. Έχω κάνει σόλο συναυλίες στο Madison Square Garden και στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν έχω παίξει μπροστά σε 90 χιλιάδες ανθρώπους», είπε ο Έλτον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.