Έλβις χωρίς τον… Έλβις

Έλβις χωρίς τον… Έλβις

Η ταινία της Σοφίας Κόπολα δεν θα είναι ακριβώς «αγιογραφία» για τον βασιλιά του ροκ εν ρολ

Η Presley Entertainment δεν έδωσε… πράσινο φως για τη χρήση τραγουδιών του Έλβις στην ταινία της Σοφία Κόπολα με θέμα τον ταραχώδη γάμο του με την Πρισίλα Πρίσλεϊ.
Η ταινία ασχολείται με τον έντονο γάμο της Πρισίλα Πρίσλεϊ με τον Ελβις. Η οικογένεια του πάντως αρνήθηκε να πάρει μέρος στην παραγωγή και να παρέχει άδεια για την χρήση των τραγουδιών του, ίσως γιατί η ματιά της Κόπολα δεν θα είναι τόσο «κολακευτική» για τον αστέρα της ροκ. Πρόκειται για μια διασκευή του βιβλίου της Πρισίλα Πρίσλεϊ «Elvis and Me» το οποίο κυκλοφόρησε το 1985 και προσεγγίζει τον Έλβις μέσα από το βλέμμα της συντρόφου του, από την πρώτη τους γνωριμία μέχρι το διαζύγιο.
Η Πρίσιλα Πρίσλεϊ πάντως εξέφρασε την ικανοποίηση της στα κοινωνικά δίκτυα για το αποτέλεσμα: «Είμαι ενθουσιασμένη για την απόδοση του βιβλίου μου από τη μαεστρία της Σοφίας Κόπολα. Εχει μια τόσο εξαιρετική οπτική και πάντα ήμουν θαυμάστρια της δουλειάς της. Είμαι βέβαιη ότι αυτή η ταινία θα αποτελέσει μια συναισθηματική διαδρομή για όλους». Μετά την κυκλοφορία του teaser trailer, η οικογένεια του Ελβις Πρίσλεϊ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας δυσαρέσκεια και επιφυλάξεις για την παραγωγή της ταινίας.
Οι συντελεστές της ταινίας  βρήκαν τη λύση για να ξεπεράσουν το πρόβλημα με τη μουσική και σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν διασκευές των κλασικών τραγουδιών από το συγκρότημα Phoenix, ηχογραφημένες αποκλειστικά για την ταινία.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κέιλι Σπέινι ως Πρίσιλα και ο Τζέικομπ Ελορντι – ένας από τους σταρ της σειράς “Euphoria”- ως Ελβις. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 4 Σεπτεμβρίου. Θα διανεμηθεί στις αίθουσες από την Α24 και στον υπόλοιπο κόσμο από τις Stage 6 Films/Sony Pictures International Releasing.
Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Σοφία Κόπολα συνεργάζεται με την Α24, μετά το «On The Rocks» και το «The Bling Ring».
Μετά τον «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν (που είχε επιτυχία), θα δούμε μία ταινία για τον σταρ της ροκ με γυναικεία πλέον οπτική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter