Έμειναν στο 0-0 ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Συνεχίζεται το θρίλερ του τίτλου

Έμειναν στο 0-0 ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Συνεχίζεται το θρίλερ του τίτλου

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον  Ολυμπιακό στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ και μόλις δύο αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος παρέμεινε ισόβαθμη του Παναθηναϊκού στη κορυφή της Super League, κάτι που σημαίνει ότι η αγωνία στη μάχη του τίτλου θα συνεχιστεί ως το τέλος…

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με στόχο να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα της έδιωχνε το άγχος και από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με ενισχυμένο κέντρο με την παρουσία και του Σαμασέκου στην ενδεκάδα. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες αλληλοεξοντώθηκαν και μόλις από μια φορά κατάφεραν να απειλήσουν αλλήλους. Στο 21’ ο Μπακαμπού από πάσα του Μπιέλ έπιασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ανάγκασε τον Αθανασιάδη σε καταπληκτική απόκρουση. Τρία λεπτά μετά, ο Λιβάι Γκαρσία μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με καθαρό οπτικό πεδίο έκανε το συρτό σουτ που εξουδετέρωσε ο Τζολάκης.

Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 56’ ο Ολυμπιακός έχασε την μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα διπλή. Ο ξεμαρκάριστος Σαμασέκου από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ ο Αθανασιάδης έδιωξε με υπερένταση και η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπιέλ που από τη γωνία της μικρής περιοχής με τον γκολκίπερ στο χορτάρι, έστειλε τη μπάλα άουτ! Και στο 69’ από κεφαλιά πάσα του Χουάνγκ ο Μπακαμπού βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη πλάσαρε για το 0-1 αλλά το VAR που έλεγξε τη φάση έδειξε οφσάιντ οριακά, τον σκόρερ.

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι με το άγχος να τους πιέζει περισσότερο όσο περνούσε η ώρα, έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Τζολάκη. Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ με την ισοφάριση του ΠΑΟΚ, τα έπαιξε όλα για όλα και βγήκε όλη μπροστά για το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Το ντέρμπι έγινε ροντέο με την ΑΕΚ να χάνει ευκαιρία με τον Γκαρσία στο 86’ και τον Ολυμπιακό να χάνει τη δική του με τον Κασάμι στο 88’. Τελικά στα 9 λεπτά των καθυστερήσεων οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρούν δίχτυα και η αγωνία για τον τίτλο και την 3η θε΄ση συνεχίζεται.

Ο Γάλλος Μπριζάρ «κιτρίνισε» τους Ροντινέι, Χουάνγκ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι (81’ Ελίασον), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (61’ Πινέδα), Άμραμπατ (93’ Ζίνι), Γκατσίνοβιτς (81’ Φερνάντες), Τσούμπερ (61’ Μάνταλος), Γκαρσία.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα (46’ Ντόι), Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου (76’ Κασάμι), Εμβιλά, Χουάνγκ (89’ Βρουσάι), Μπιέλ (64’ Μασούρας), Φορτούνης, Μπακαμπού (76’ Ελ Αραμπί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter