Εμειναν στο 0-0 ΑΕΛ και ΑΕΚ

Εμειναν στο 0-0 ΑΕΛ και ΑΕΚ

Λίγο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, ένα δοκάρι για την ΑΕΚ, μεγάλες χαμένες φάσεις για τους Λαρισινούς και τελικό 0-0 που κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο στη σημερινή (5/10) 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς δεν είχε φάσεις και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν οι πολλές κίτρινες και οι δυνατές διεκδικήσεις.

Στο β’ μέρος οι ομάδες βγήκαν αποφασισμένες να παίξουν και ποδόσφαιρο και στο 57’ η ΑΕΚ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με έναν κεραυν του Λιβάγια που σταμάτησε στο δοκάρι της Λάρισας.

Η φάση αυτή «αφύπνισε» τους γηπεδούχους που στο δύο λεπτά μετά, έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Μπράλιτς να ανοίξουν το σκορ. Στο 61’ οι γηπεδούχοι έφθασαν ξανά κοντά στο γκολ αλλά ο Τσιγκρίνσκι έσωσε τον «δικέφαλο» σε κεφαλιά του Ουάρντα.

Οι δύο ευκαιρίες έδωσαν άλλον αέρα στην ΑΕΛ που πήρε για τα καλά το πάνω χέρι στο ματς και άρχισε να φτιάχνει ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει σε γκολ! Στο 65’ ο Μιχαήλ και στο 68’ ο Ουάρντα απέτυχαν να χριστούν σκόρερ…

Σε όλο αυτό το διάστημα η ΑΕΚ παρουσίαζε προβλήματα τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε την πρώτη καλή της φάση στο 83’ με τον Μάνταλο και τον Λιβάγια, όπου έσωσε πριν τη γραμμή ο Μόρας!

Ο διαιτητής Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σεσέροβιτς, Βράνιες, Λιβάγια, Κάτσε, Παουλίνιο, Ζεράλδες.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (91’ Χαλκιαδάκης), Κάτσε (85’ Φατιόν), Μπέρτος, Ουάρνα, Ντάουντα (71’ Νούνιτς)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης (74’ Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (85’ Οικονόμου), Σιμόες, Λιβάια, Ολιβέιρα (46’ Ντέλετιτς)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter