Εμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

Εμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

O ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, είχε και δύο δοκάρια με τους Ελευθεριάδη (38’), Παντελάκη (85’), αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό, ο οποίος άρπαξε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Οι Αγρινιώτες δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στη 12η θέση της Σούπερ Λίγκας με 4 πόντους.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από το ξεκίνημα του αγώνα να φτάσουν στο γκολ, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Άσφαιρος ήταν και ο Παναιτωλικός που απείλησε δύο φορές με τον Αριγίμπι (44’ και 58’), ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη.

Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεντόσα στον Καρτάλη στο 74΄, αλλά ο Ευαγγέλου έδειξε «παίζεται». Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κάργας, Σάλιακας, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

«Δεν είναι αυτό που θέλαμε να μην έχουμε κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά τα παιδιά προσπαθούν. Το ματς σήμερα ήταν μοιρασμένο και το 0-0 δίκαιο. Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία να συνεχίσω, μας λείπει μία νίκη για να έχουμε μία πιο ευχάριστη εβδομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα που κουτσάρει τον Παναιτωλικό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74′ Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πίρμαν, Σιόντης, Λιάσος (74′ Ντομίνγκεθ), Νάουμετς (61′ Καρτάλης), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (72′ Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο (90’+2′ Τσιγγάρας), Ντίας, Αριγίμπι (65′ Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα (90’+2′ Ντουάρτε), Βέργος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter