Έμεινε στην ισοπαλία πριν το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Έμεινε στην ισοπαλία πριν το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκαν με τον Μπεργκ στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή, είχαν ευκαιρίες, όμως προδόθηκαν με αυτογκόλ του Τελάντερ και έμειναν στο 1-1, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο τραυματισμός του Κουτρουμπή, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι και να του τοποθετηθεί προστατευτικό, καθώς και αυτός του Στάμου πάγωσαν τον ρυθμό της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά. Με τη συμπλήρωση του 20λέπτου ήρθε και η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό.

Ο Χουλτ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και προσπάθησε με πλασέ να νικήσει τον Χουάντερσον, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κόντρα τον πολύ δυνατό αέρα του Καυτανζογλείου στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν αρκετά οι προσπάθειές τους. Στο 37′, όμως, άνοιξαν το σκορ. Ο Εμποκού βρήκε ωραία τον Μπεργκ, ο Ρούσσος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σουηδός ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 17ο φετινό του γκολ.

Ο Μπεργκ βρέθηκε κοντά στο 2-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, μετά από ωραία πάσα του Λέτο, όμως ο Χουάντερσον κατάφερε να τον σταματήσει. Ο Εμποκού στο 60′ με εντυπωσιακό τακουνάκι λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βιγιαφάνιες σούταρε άουτ. Ο Παναθηναϊκός είχε μπει με καλύτερη ψυχολογία, είχε τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο ο Ηρακλής ήταν εκείνος που «χτύπησε» στο 72′!

Ο Λεοζίνιο έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα και ο Τελάντερ άθελά του την έσπρωξε στα δίχτυα πριν τον Περόνε που καραδοκούσε. Ο Μπεργκ έχασε μια ακόμα εκπληκτική ευκαιρία, αλλά η κοντινή του κεφαλιά πέρασε άουτ. Οι «πράσινοι» έμειναν έτσι στην ισοπαλία με τον Ηρακλή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως είχαν κάνει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πριν αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους».

Ηρακλής: Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου, Κούρος, Ρούσσος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς (86′ Αγγελόπουλος), Αργυρόπουλος, Μοντέιρο (61′ Γροντής), Λεοζίνιο Περόνε.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Κουτρουμπής (62′ Τελάντερ), Κουλιμπαλί, Λουντ (74′ Λουντ), Ζέκα, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο (65′ Μόλινς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter