Έμεινε στο 1-1 με τη Στεάουα ο ΠΑΟΚ

Έμεινε στο 1-1 με τη Στεάουα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό πρόσωπο στο β’ μέρος στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, 1-1 με τη Στεάουα, εκεί που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Ο “δικέφαλος” είχε τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα (το πρωτάθλημα Ρουμανίας ξεκινάει σε 10 μέρες) αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός. Οι Ρουμάνοι προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν με τον ταχύτατο Κόμαν και στο 17’ πέτυχαν γκολ με τον Μικουλέσκου από λάθος του Μιχαηλίδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ ήταν οφσάιντ. Όμως στο 24’ ο Κόμαν με ατομική προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο β’ μέρος και με αλλαγμένη σύνθεση κατά τα 10/11 ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει αλλά και πάλι έπασχε στη δημιουργία, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι ιδιαίτερα αργός. Στο 65’ οι Ρουμάνοι ξεκίνησαν τις αλλαγές κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στο «δικέφαλο» να βρει σε φάση αποδιοργάνωσης τη Στεάουα με τον νεαρό Γκορντεζιάνι να κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση για το 1-1 στο 71’. Αμέσως μετά ο Ζίφκοβιτς λίγο έλειψε να κάνει και την ανατροπή αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ, ενώ ο Ταλιχμανίδης έσωσε στο 75’ σουτ του Εργκεζάνα.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Μπράντον. Επαιξαν στο β’ μέρος οι Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Παναγιώτου, Νέσμπεργκ, Αουγκούστο, Γιαξής, Βρακάς, Ρικάρντο, Κανίς, Γκορντεζιάνι, Κωνσταντέλιας.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Βλαντ, Ποπέσκου, Νταουά, Χαρούτ, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Τζόκοβιτς, Ολάρου, Μπαλούτσα, Μικουλέσκου, Κομάν. Για τη Στεάουα έπαιξαν και οι Εργκεζάνα, Ετζουμά, Κομπάνιο, Κορντέα, Μαξίμ, Ουντρέα, Γκογκέσκου, Ραντασλαβέσκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter