Εμείς δεν έχουμε ανέμελο πρωθυπουργό, μοντέλο έχουμε!

Εμείς δεν έχουμε ανέμελο πρωθυπουργό, μοντέλο έχουμε!

Ξετρελάθηκαν οι Βρετανοί με τον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη που αν ακούσουμε το ITV όπου έδωσε συνέντευξη έσπασαν τα τηλέφωνα από θαυμαστές. Έσπευσαν βέβαια και όλα τα ιθαγενή πετσωμένα ΜΜΕ να μας το πουν… μπας και του προσθέσουν χαμένους πόντους…

«Αυτό τον πρωθυπουργό, τον πράσινο θέλουμε» φώναζαν μέσα από τις γραμμές του τηλεφωνικού κέντρου, όχι τον δικό μας τον Μπόρις… Ανάλογη η ανταπόκριση και στο Twitter..

Και πώς να μην τον αγαπήσουν αφού τους πούλησε σαπουνόπερα;

Τους κάλεσε και στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι (αυτοί θα πλήρωναν), παραδέχθηκε ότι τώρα αυξάνονται τα κρούσματα, όπως σε όλη την Ευρώπη (αχ!) αλλά όλα κι όλα!

Εμείς θα είμαστε εκεί το επόμενο καλοκαίρι και ελάτε!

Έβγαλε και τη γραβάτα του γιατί τον ενοχλούσε, έβαλε το χαμόγελο που μόνιμα έχει εντός και εκτός και να που κέρδισε καρδιές και θύμισε την Μαρινέλλα στο «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου».

Η αλήθεια είναι πως στη Βρετανία από Τσόρτσιλ και πέρα μια αποτυχία σε πρωθυπουργούς την έχουν είτε για Θάτσερ μιλάμε -που δεν την καλούσες και στο σπίτι σου- είτε για Μπλερ που τα ‘κανε λαμπόγυαλο στη Γιουγκοσλαβία.

Ε, βγάλανε και έναν Μπόρις Τζόνσον για να τελειώσει και η ντουζίνα της γκαντεμιάς, πώς να μην χαρούν με τον ανέμελο ταξιδιάρη μας που τους είπε για πράσινα άλογα σαν να είναι σε reality show.

Εξάλλου δεν ζουν στην Ελλάδα να τον μάθουν από την καλή και την ανάποδη. Ούτε προτίμησε να κάτσει απέναντι από δημοσιογράφο του BBC να τον κάνει μπακαλιάρο με σκορδαλιά, όπως έκανε τον Χάρη Θεοχάρη που είχε το βατερλό του...

Αλλά εκεί που το τερμάτισαν είναι αυτοί που υποπτεύθηκαν πως το εφοπλιστικό λόμπι έβαλε το χεράκι του στα τηλεφωνήματα.

Όχι ρε παιδιά, δεν θυμάστε τον Λασκαρίδη που τον είχε περάσει γενεές δεκατέσσερις και ούτε γάτα ούτε ζημιά;

Τώρα αν έκαναν υπεραστικά τα τρολ της ΝΔ, ε ,αυτό δεν διασταυρώνεται. Στο twitter ήταν πιο διαχειρίσιμη η κατάσταση!

Πάντως οι κακές γλώσσες είπαν πως αν τον θέλουν τόσο το Μητσοτάκη, μπορούμε να τον ανταλλάξουμε με τα γλυπτά του Παρθενώνα…

Αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος θα αναγνωρίζεται…

Ούτε λέξη να τον επιστρέψουν!

Μπορούμε μάλιστα να τους στείλουμε και μια σειρά από υπουργούς του, σαν αντισταθμιστικά οφέλη…

Στο επόμενο επεισόδιο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γοήτευσε και τον Πούτιν! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter