Εμετική ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για τη φοιτήτρια στη Ρόδο (Photo)

Εμετική ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για τη φοιτήτρια στη Ρόδο (Photo)

Μία κατάπτυστη ανάρτηση, την οποία και έσπευσε να εξαφανίσει διαγράφοντας το προφίλ του από το facebook, έκανε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο Π. Ε.

Η κουλτούρα του βιασμού κάνει για ακόμα μία φορά την εμφάνισή της και ο Π. Ε. προσπαθεί αναίσχυντα να ενοχοποιήσει στη συνείδηση των νοικοκυραίων, το θύμα, αναφέροντας πως «εκδιδόταν, και μάλιστα με λαθρομετανάστες», πράγμα το οποίο, ακόμα και αν ίσχυε δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία.

Ο ίδιος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της “Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό”, στενός φίλος του Περιφερειάρχη του νησιού, ο οποίος φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον έναν εκ των κατηγορουμένων.  

Παρατηρώντας λοιπόν, τον – λογικό – σάλο που ξεκίνησε, προσπάθησε να κρύψει ό,τι έκανε «κατεβάζοντας», όχι μόνο την ίδια την ανάρτηση, αλλά το προφίλ του γενικά. Στον κόσμο του ίντερνετ όμως, ότι γράφεται μένει…

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter