Εμετική ανάρτηση από τον βουλευτή Καλλιάνο σε βάρος της 17χρονης για την υπόθεση Σεμέδο

Εμετική ανάρτηση από τον βουλευτή Καλλιάνο σε βάρος της 17χρονης για την υπόθεση Σεμέδο

Με μία εμετική ανάρτηση επέλεξε ο Γιάννης Καλλιάνος να τοποθετηθεί για την υπόθεση Σεμέδο ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε ρόλο δικαστή αθώωσε τον διάσημο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ισχυριζόμενος πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη.

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ είχε το θράσος να διαγράψει την ανάρτησή του μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, προσπαθώντας με νέα του ανάρτηση, να τροποποιήσει όσα είπε νωρίτερα, διαψεύδοντας ουσιαστικά τον ίδιο του τον εαυτό.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Μπορεί η κ. Μπεκατώρου μετά την καταγγελία της να άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου και να μπήκαν στη φυλακή κτήνη που μέχρι τότε δεν ήταν γνωστές οι αισχρές ενέργειες τους, όμως το νόμισμα πλέον έχει δύο πλευρές.

Ορισμένες κοπέλες που προσφέρουν με άνεση τον έρωτα επί πληρωμή (δεν επιθυμώ να πω την γνωστή λέξη και όπως καταλαβαίνετε δεν αναφέρομαι σε οίκους ανοχής), για να βγάλουν λίγα παραπάνω λεφτά δήθεν καταγγέλλουν ότι τις βίασαν, τις εξαπάτησαν, τις έδειραν, τις κακομεταχειρίστηκαν κτλπ…

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα 17χρονα αυτά κορίτσια, που όνειρο τους είναι να σπουδάσουν Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο MIT (ειρωνικά το λέω ασφαλώς και χωρίς ρατσιστική διάθεση) και που έσπευσαν να καταγγείλουν ότι τις βίασε ο ποδοσφαιριστής Σεμέδο. Επίσης κυκλοφορεί και ένα βίντεο στο διαδίκτυο που φαίνεται πόσο τελικά ο αθλητής «βιάζει» τις ανήξερες κοπέλες (από ντροπή δεν το ανεβάζω).

Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φίλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13.

Ντροπή σε αυτές θα πω αλλά πρώτα απ’ όλα ντροπή στους γονείς τους που όταν έπρεπε να τις γαλουχήσουν, να τις δώσουν βάσεις και να τις καλλιεργήσουν, τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ.

Ντροπή τους!

ΥΓ : Για να εξηγούμαι, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει καθόλου ρατσιστική διάθεση για κάποιες κοπέλες που ντύνονται με υπερβολικά κοντά φορέματα. Ο καθένας ντύνεται όπως τον εκφράζει. Ίσα ίσα, αυτό έλειπε. Έχω δει κοπέλες στη ζωή μου με κοντά φορέματα που είναι τέρατα εντιμότητας και ηθικής, και άλλες με κελεμπίες που είναι το αντίθετο. Ομοίως και άντρες. Δεν είναι θέμα φύλου δηλαδή».

Ανασκεύασε χωρίς ίχνος ντροπής

Μετά τον σάλο που προκάλεσε, ο Γιάννης Καλλιάνος έσβησε την ανάρτησή του, ενώ προχώρησε σε νέα, σε μία προσπάθεια να ανασκευάσει, αλλά όχι να απολογηθεί, με επιχειρηματολογία που, πέρα από αντιφατική αποδεικνύεται και «για τα μάτια του κόσμου», αφού εκτός της λέξης «συγγνώμη», απ’ ότι φαίνεται, έλλειπε και η συναίσθηση του ατοπήματος στο οποίο νωρίτερα υπέπεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter