Εμφανίστηκε ο Ψινάκης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα – Καυγάς για τις ευθύνες (Video)

Εμφανίστηκε ο Ψινάκης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα – Καυγάς για τις ευθύνες (Video)

Ο λαλίστατος Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης που δεν είχε μιλήσει από την Δευτέρα που ξέσπασε η καταστροφή και μάλιστα σε περιοχή του Δήμου του – το Μάτι ανήκει στον Μαραθώνα – μίλησε το πρωί και έδωσε τη δική του εκδοχή ακόμη και για τους αγνοούμενους.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Ψινάκης, μίλησε για 40 αγνοούμενους και για πέντε νέες σορούς θυμάτων που εντοπίστηκαν το πρωί από τους διασώστες.

Είπε ότι απέφυγε να μιλήσει το προηγούμενο διάστημα γιατί δεν ήθελε να μιλήσει με τόσα θύματα και πως ήταν στο Δήμο και συντόνιζε τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Υπουργείο. 

“Στραβά πήγε μόνο ότι η φωτιά έπιασε με 8 μποφόρ. Το σπίτι μου κάηκε αμέσως. Με οκτώ μποφόρ ούτε τα αεροπλάνα δεν προλάβαιναν να κάνουν τίποτα. Αυτοί που κάηκαν δεν πρόλαβαν να κάνουν κιχ”

Για την ανυπαρξία νερού στους κρουνούς ο κύριος Ψινάκης είπε ότι αυτό “είναι αποτέλεσμα της διακοπής ρεύματος που έγινε στη ΔΕΗ, γιατί το νερό έρχεται μέσω αντλιών που δουλεύουν με ρεύμα”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter