«Εμφύλιος» και σύρραξη παικτών – οπαδών της Λιόν μετά την πρόκριση! (Video)

Απίστευτα πράγματα έγιναν χθες βράδυ (10.11) στο γήπεδο της Λιόν λίγο μετά την πανηγυρική πρόκριση της γαλλικής ομάδας με συναρπαστικό τρόπο στις «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις τελείωσαν οι πανηγυρισμοί από την μεγαλειώδη πρόκριση, ξέσπασε “εμφύλιος πόλεμος” μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών του συλλόγου!

Οι σχέσεις παικτών και οπαδών δεν είναι φέτος και οι καλύτερες δυνατές καθώς η Λιόν μπορεί να πηγαίνει καλά στην Ευρώπη όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Πολλοί ποδοσφαιριστές δέχονται κατά καιρούς σκληρή κριτική που φθάνει μέχρι και σε αποδοκιμασίες και είναι χαρακτηριστικό ότι στο χθεσινό ματς με την Λειψία, τη στιγμή που ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας, ο Ολλανδός Ντεπάι πέτυχε το χρυσό γκολ (ισοφάρισε 2-2) δεν πήγε προς την εξέδρα αλλά κάτι μονολογούσε και κοιτούσε αγριεμένος την πλευρά των οργανωμένων. 

Όμως το φιτίλι για τον «εμφύλιο» άναψε ένας από τους οργανωμένους οπαδούς της Λιόν και μέλος του πιο μεγάλου συνδέσμου οπαδών των «λιονέ», των «Bad Gones», ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι έδειχνε επιδεικτικά στον Βραζιλιάνο Μαρσέλο, ο οποίος από την αρχή της σεζόν αποτελεί κόκκινο πανί για του σκληροπυρηνικούς οπαδούς, ένα πανό που απεικόνιζε το κεφάλι ενός γαϊδάρου κι έγραφε «Φύγε»!

Αυτό ήταν! Ο Μαρσέλο εκτός εαυτού φώναζε στους οργανωμένους που τον αποδοκίμαζαν «ελάτε μέσα». Ο Ντεπάι που είδε τη σκηνή, έτρεξε οργισμένος στον οπαδό και του πήρε το πανό και ξεκίνησε το κακό. Προς συμπαράσταση του έτρεξαν ο Βέλγος Τζέισον Ντεναγιέ και άλλοι συμπαίκτες του Ολλανδού και ήρθαν στα χέρια με άλλους οπαδούς! 

Την ίδια στιγμή οι πιο ψύχραιμοι, παίκτες, οπαδοί και σεκιούριτι, προσπαθούσαν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές, καθώς η σύρραξη πήρε διαστάσεις για λίγα λεπτά. Σήμερα συνεδριάζει η διοίκηση της Λιόν για να αποφασίσει τι θα κάνει με τους οργανωμένους και τι με τους εμπλεκόμενους στον “εμφύλιο” ποδοσφαιριστές…