Εμφύλιος μεταξύ Νεοδημοκρατών στην Πάτρα για τον έλεγχο των ψηφοδελτίων

Εμφύλιος μεταξύ Νεοδημοκρατών στην Πάτρα για τον έλεγχο των ψηφοδελτίων

Επεισόδιο άνευ προηγουμένου σημειώθηκε το μεσημέρι  σε σχολείο που στεγάζονται εκλογικά τμήματα, στην περιοχή του Ρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes.gr νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ έφτασαν στο σημείο και αρχικά επιτέθηκαν φραστικά σε στέλεχος της Ν.Δ. από την περιοχή το οποίο κατηγόρησαν ότι εμφανίζεται ως επόπτης του κόμματος κάνοντας χρήση πλαστού εγγράφου με σκοπό να προωθεί ψηφοδέλτια συγκεκριμένης υποψήφιας της Ν.Δ.

Στην συνέχεια οι νεολαίοι φέρονται να εμφάνισαν άλλο έγγραφο με το οποίο υποστήριζαν ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι επόπτες.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο με την γυναίκα, στέλεχος της Ν.Δ., να βρεθεί στο έδαφος. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί. 

Από κύκλους της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας επιβεβαιώνεται το επεισόδιο που έλαβε χώρα σε εκλογικό τμήμα στο Ρίο. Ωστόσο διαψεύδεται ότι σε αυτό είχαν εμπλοκή μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν σχέση με τα όργανά της.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι το επεισόδιο σε βάρος γυναίκας στελέχους της Ν.Δ. στο Ρίο προκάλεσαν συγκεκριμένα άτομα που έχουν σχέση με το γραφείο υποψηφίου του κόμματος.

Πηγή:Patrastimes.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter