Εμφύλιος στη ΝΔ: Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία από τον Μητσοτάκη

Εμφύλιος στη ΝΔ: Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία από τον Μητσοτάκη

Με τα μαχαίρια τους ακονισμένα περιμένουν το βράδυ των ευρωεκλογών οι βαρόνοι της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με πρώτο και καλύτερο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος όπως φημολογείται έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα τον μηχανισμό που διαθέτει στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική ομάδα για το (πιθανό) ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΝΔ να περάσει από κάτω τον πήχη που έχει βάλει ο ίδιος και η ομάδα του, αναφορικά με τις ευρωεκλογές. 

«Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές είναι κάτω από 30% τότε την ίδια στιγμή θα αμφισβητηθεί η στρατηγική και οι επιλογές του Μητσοτάκη» λένε πολλοί μέσα στη ΝΔ. Την άποψη αυτή ενστερνίζονται ακόμη και στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, οι οποίοι «βλέπουν δάκτυλο Σαμαρά» πίσω από την επιχείρηση –αποδόμησης του Κυρ. Μητσοτάκη. 

Την ίδια ώρα οι «σαμαρικοί», οι οποίοι κατά ένα διαβολικό τρόπο ολοένα αυξάνονται και πληθύνονται μέσα στη γαλάζια πολυκατοικία, επισημαίνουν ότι από τη στιγμή που η ηγεσία της ΝΔ δίνει δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις ευρωεκλογές, πρέπει να πετύχει και ανάλογο εκλογικό σκορ. «Είναι άλλο πράγμα να πάρει πάνω από 35% και άλλο να είναι κοντά στο 25%» υπονοώντας ότι τα δικά τους στοιχεία και μηνύματα δείχνουν ότι θα είναι χαμηλό το ποσοστό που θα συγκεντρώσει στις ευρωεκλογές.

Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον ότι τα «σαμαρικά» όργανα «κουρδίζονται» αυτή την εποχή, ώστε να είναι καθόλα έτοιμα το βράδυ της 26ης Μαΐου. Και τότε, ούτε φίδι στον κόρφο του Κυριάκου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter