«Εμφύλιος» στην Ν.Δ: Μέλη της «γαλάζιας» παράταξης αποδοκίμασαν Αυγενάκη – Τσιάρα (Video)

«Εμφύλιος» στην Ν.Δ: Μέλη της «γαλάζιας» παράταξης αποδοκίμασαν Αυγενάκη – Τσιάρα (Video)

Ανησυχία φαίνεται να έχει προκαλέσει στη Πειραιώς η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Γκαβογιάννη με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Κώστα Τσιάρα.

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα από την ΝΟΔΕ Καρδίτσας, τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Κώστας Τσιάρας δέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τσιάρας αναφέρθηκε μόνο στην υποψηφιότητα και στη στήριξη του Βασίλη Τσιάκου, ενός εκ των τριών υποψηφίων που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές και οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ.

Τόσο ο Κώστας Γκαβογιάννης όσο και ο Κώστας Παπαλός που ήταν παρόντες στην εκδήλωση αντέδρασαν και μαζί με άλλα στελέχη από το συγκεκριμένο συνδυασμό αποχώρησαν από την αίθουσα με φωνές και γιουχαρίσματα. 

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Γκαβογιάννης έγραψε αμέσως μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην εκδήλωση αναρτώντας και το επίμαχο βίντεο με τα γιουχαρίσματα:

«Ντροπή στους Τσιάρα και Αυγενάκη μόνο. Ο ενας θέλει να το παίξει ισχυρός στην Καρδιτσα και άλλος κάνει την πλάκα του διότι δεν εκλέγεται εδώ αλλά στην Κρήτη … Εκτός από την Τ.Α σε όλη την Ελλάδα καταστρέφουν και μια ιστορική παράταξη , που κάποιοι άλλη ματώσανε να την στήσουν …… Φαίνεται γράφουν και αυτή την ιστορία τους !!! »

Παράλληλα, ο Κώστας Γκαβογιάννης μιλώντας στο voreini.gr είπε ότι «ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε κάτω από τις κομματικές βλέψεις του Τσιάρα ο οποίος το μόνο που κοιτάζει είναι το δικό του πολιτικό μέλλον. Δεν είναι δραγουμάνος, δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να μεθοδεύει πράγματα που αφορούν τον κόσμο της Καρδίτσας, αυτά ας τα κρατήσει για την δική του «οικογένεια». Αφού κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική διάλεκτο ήρθε η ώρα της «γλώσσας του πεζοδρομίου» τα αστεία τελειώσανε, δεν θα γίνουμε υποτακτικοί κανενός βουλευτή, ούτε το χαρέμι του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter