Εμπαίζει ο Αυγενάκης τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με στημένη φιέστα

Εμπαίζει ο Αυγενάκης τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με στημένη φιέστα
Πηγή: farkadonaday.gr

Επισκέφθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης τα Τρίκαλα τη Δευτέρα με κυβερνητικό κλιμάκιο για να συζητήσει με τοπικούς φορείς και πρόσωπα τα προβλήματα της περιοχής τέσσερις μήνες μετά τις τρομακτικές πλημμύρες.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν πλημμυροπαθείς που περιμένουν ακόμη αποζημιώσεις. Αλλά δεν ήταν οποιοιδήποτε πλημμυροπαθείς. Ηταν αυστηρά επιλεγμένοι από τους ντόπιους νεοδημοκράτες ώστε να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες και χαλάσει το προφίλ της κυβέρνησης και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οπως καταγγέλει η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας «απόδειξη γι’ αυτό ήταν ότι το κυβερνητικό κλιμάκιο άλλαξε αιφνιδιαστικά την τελευταία στιγμή την ώρα της επίσκεψης (στις 11 το πρωί αντί στις 2 το μεσημέρι όπως είχε ανακοινωθεί), καλώντας μόνο όσους επιθυμούσε, καθώς και ότι το πλήθος των αστυνομικών δυνάμεων που «έζωσε» το Δημαρχείο δεν επέτρεπε στους εκπροσώπους της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας να μπουν στο χώρο της».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκηνοθετεί κάθε της κίνηση. Οπως έγινε με το ζευγάρι στο Γαλάτσι που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, τη νύφη που συνάντησε τυχαία στην ποδηλατάδα, το «τι γκόμενος είσαι εσύ».

Ετσι βγήκαν στα κανάλια να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για τους πλημμυροπαθείς και οι πλημμυροπαθείς ήταν απ’ έξω. Εικονική πραγματικότητα και δυστοπία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας εδώ

Διαβάστε επίσης: Προπαγάνδα Μητσοτάκη με ένα καθόλου τυχαίο ζευγάρι στο Γαλάτσι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter