Έμπλεξαν τις κοινωνικές επαφές τους Μητσοτάκης – Φρουζής

Έμπλεξαν τις κοινωνικές επαφές τους Μητσοτάκης – Φρουζής

Με επιστολή του δια των συνηγόρων του απαντά ο Κώστας Φρουζής, στο δημοσίευμα του Documento, με το οποίο αποκαλύφθηκε η σχέση φιλίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η ανταλλαγή emails για τη διοργάνωση έως και δείπνου για την υποστήριξη του προεκλογικού του αγώνα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Φρουζής, μιλά για κοινωνική επαφή με αφορμή ένα δείπνο, τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποκάλυψε στη Βουλή, ότι είχε με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis, δυο επαφές.

Ο κ. Φρουζής, με προκλητικό τρόπο υποστηρίζει ότι έγινε κακουργηματική υποκλοπή της προσωπικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του. Φανταζόμαστε ότι δεν κατηγορεί το Documento για «κακουργηματική υποκλοπή», αφού η ηλεκτρονική αλληλογραφία του αποτελεί μέρος της δικογραφίας του σκανδάλου Novartis, τον οποίο οι μάρτυρες παρουσιάζουν ως κεντρικό πρωταγωνιστή.

Εκτός εάν, ο κ. Φρουζής, υποστηρίζει ότι οι αρμόδιες δικαστικές αρχές που κατέσχεσαν τους σκληρούς δίσκους στα γραφεία της πολυεθνικής, έκαναν κακουργηματική υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του….

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis, παραδέχεται, πάντως, ότι είχε κοινωνικές επαφές με τον πρόεδρο της ΝΔ και υποστηρίζει ότι δεν μπορεί αυτές να ποινικοποιούνται.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ως πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος είχε δεκάδες επαφές και συναντήσεις με ανώτατα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης πριν και μετά την ανάληψη των κυβερνητικών καθηκόντων τους.

Μόνο και πάλι ξεχνά ο κ. Φρουζής να αναφέρει ότι οι επαφές του με τον κ. Μητσοτάκη έγιναν αφού είχε αποχωρήσει και από τη Novartis και από την προεδρία του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter